Vælg hvidevarer til køkkenet

Køkkenkærlighed og godt design handler ikke kun om fronter og materialer. Det handler også om perfekte helhedsløsninger, hvor hvidevarerne matcher køkkenets design og dine behov.

Med de rigtige hvidevarer glider arbejdet i køkkenet ikke alene lettere. Det bliver
også sjovere at være med ved madgryderne.

DRØMMER DU OM ET VINKØLESKAB TIL DIT KØKKEN?

Et vinkøleskab er ikke bare et vinkøleskab. Det handler om opbevaring af vin, men hvad skal du være særligt opmærksom på.

Vi har samlet vores bedste råd og anbefalinger til valg af vinkøleskab, så du kan blive klædt på til at vælge det vinkøleskab, der matcher dit køkken, ønsker og behov.

Bliv klogere på vinkøleskabe

Intelligente hvidevarer


Fyld dit køkken med smarte løsninger.

Køkkenets indretning, redskaber og hvidevarer er blevet mere innovative, funktionelle og endda intelligente. Bliv inspireret til, hvordan du skaber wauw-effekt i dit køkken.

Se køkkengadgets

HVAD SKAL DU OVERVEJE?

Det er helt essentielt for din køkkenglæde, at du vælger de rigtige hårde hvidevarer.
Hvad der er de rigtige hårde hvidevarer, kommer an på dine behov.
Her kommer vi med områder du skal overveje, når du vælger hårde hvidevarer:

Vælg hvidevarer efter dine behov


Lever du på farten, med en hurtig kop kaffe om morgenen og fester i weekenden? Eller er du en børnefamilie med meget trafik i køkkenet og mange madvarer på køl?

Livet er konstant i bevægelse, og det er kun naturligt, at behovet ændrer sig, men inden du vælger hvidevarer, er det en god idé at tænke på, hvad du har mest brug for i køkkenet. Det giver dig mulighed for at prioritere dit hvidevarebudget, og dække dit behov bedst muligt.

Tag køkkentesten og find din køkkentype

Art | HTH
Focus Laminat | HTH Emfang fra AEG | HTH

Få smarte køkkenhjælpere


Vil du gøre din hverdag mere enkel og behagelig, kan du vælge intelligente hvidevarer. Uanset om du går med hvidevarer fra Siemens, AEG eller Miele, har du mulighed for at vælge smukke og kloge løsninger, som du kan styre fra mobilen.

Det kan eksempelvis være en opvaskemaskine, som fortæller dig, hvornår du skal købe nye tabs, et komfur og emhætte der taler sammen, eller et køleskab der kan sende et billede, når du står i supermarkedet og ikke kan huske, om du mangler mælk.

Se flere køkkengadgets

Hvad koster nye hvidevarer?

Hvidevarer kan udgøre en stor del af det samlede køkkenbudget – særligt hvis du skal udskifte alle hvidevarerne. Prisen på hvidevarer afhænger fuldstændigt af dine ønsker og behov.

Hos HTH står vi klar med personlig og professionel rådgivning. Vi sikrer, at dit budget ikke bliver overskredet.

Ønsker du en præcis pris på dit drømmekøkken, er du meget velkommen til at aftale et gratis og uforpligtende møde med en af vores køkkeneksperter.

Vær opmærksom
på kvaliteten


Vi bruger vores hvidevarer hver dag, og det er vigtigt, at de kan holde til det daglige slid. Det er derfor en god idé at prioritere hvidevarer i god kvalitet, så du sikrer, at du har dem i mange år.

Hos HTH samarbejder vi med branchens bedste hvidevareleverandører. På den måde sikrer vi at du kan få den perfekte helhedsløsning, hvor dine hvidevarer matcher køkkenets design og dine behov.

Få råd og vejligning i din HTH-butik

Placering af hvidevarer


Tænk over, hvordan du får en god arbejdsgang i køkkenet. Brug evt. arbejdstrekanten, som er en usynlig linje mellem vask, kogeplade og køleskab. Som tommelfingerregel anbefaler vi at arbejdstrekanten maks. er fem meter sammenlagt, når du indretter dit køkken.

Overvej om din ovn skal placeres under kogepladen som et klassisk komfur, eller om det skal være en indbygningsovn i en god arbejdshøjde. Mange ønsker en ovn i bordhøjde, men har du et mindre køkken, bør det ikke være på bekostning af bordplads, da du som minimum bør have tre meter bord at arbejde ved.

Husk desuden, at opvaskemaskine og vask er optimal at placere ved siden af hinanden.

Få tips til køkkenindretningen

VÆR OPMÆRKSOM PÅ DINE HVIDEVARERS STØJNIVEAU


Mange vender dagens begivenheder, når de står ved gryderne efter en travl dag. Derfor skal du altid være opmærksom på emhættens, opvaskemaskines og køleskabets støjniveau, så snakken ikke overdøves af lyden fra dine hvidevarer.

Bor du i en mindre lejlighed, eller er hvidevarerne i et køkkenalrum, kan lyden af hvidevarer genere andre steder end bare i køkkenet. Her skal du især være opmærksom på støjniveauet.

Hos HTH giver vores Køkkeneksperter dig kompetent rådgivning og hjælp i dit valg af de helt rigtige og støjsvage hvidevarer til dit nye HTH køkken.

Kom trygt i mål
med hvidevarer fra HTH

Vi sikrer dig:
> Kompetent rådgivning målrettet dine behov.
> Alle mål og modeller passer til dit HTH-køkken.
> Hvidevarerne matcher køkkendesignet.
> Ukompliceret proces - vi tager styringen og ansvaret.
> Én samlet levering af køkken og hvidevarer.
> Uddannede hvidevaremontører. 
> Alle garantier samlet på ét sted.

Du slipper for bekymringerne, når du køber
dine hvidevarer hos HTH.

Valg af armatur og køkkenvask


Få inspiration til valg af køkkenvask og køkkenarmatur. Mulighederne er mange og det kan være svært at vælge.

Køkkenvasken er en central arbejdsstation i dit køkken. Få gode råd til at vælge en vask og armatur, der matcher din stil og opfylder dine behov.

Se armatur og køkkenvask

Find dine nye hvidevarer
til køkkenet

Hos HTH er vi køkkeneksperter, og vi samarbejder
med branchens bedste hvidevareleverandører.

Du er altid velkommen i din nærmeste HTH-butik
til en snak om hvilke hvidevarer, der skal fuldende
dit drømmekøkken.