Vælg hvidevarer til køkkenet

Dit køkken skal være funktionelt og sjovt at arbejde i. Det kan de rigtige hvidevarer hjælpe dig med. Brug vores 6 tips til at finde de bedste hvidevarer til dit køkken.


6 TIPS FØR DU VÆLGER HVIDEVARER

Hvidevarer er en vigtig del af dit nye køkken, og de kan udgøre en stor del af det samlede køkkenbudget. Derfor har vi samlet vores 6 bedste tips, for at hjælpe dig med at vælge hvidevarer til dit køkken.

Vælg hvidevarer efter dine behov

Lever du på farten, med en hurtig kop kaffe om morgenen og fester i weekenden? Eller er du en børnefamilie med meget trafik i køkkenet og mange madvarer på køl?

Livet er konstant i bevægelse, og det er kun naturligt, at behovet ændrer sig, men inden du vælger hvidevarer, er det en god idé at tænke på, hvad du har mest brug for i køkkenet. Det giver dig mulighed for at prioritere dit hvidevarebudget, og dække dit behov bedst muligt.

Tag køkkentesten og find din køkkentype

Art | HTH
Focus Laminat | HTH Emfang fra AEG | HTH

Få smarte køkkenhjælpere

Vil du gøre din hverdag mere enkel og behagelig, kan du vælge intelligente hvidevarer. Uanset om du går med hvidevarer fra Siemens, AEG eller Miele, har du mulighed for at vælge smukke og kloge løsninger, som du kan styre fra mobilen.

Det kan eksempelvis være en opvaskemaskine, som fortæller dig, hvornår du skal købe nye tabs, et komfur og emhætte der taler sammen, eller et køleskab der kan sende et billede, når du står i supermarkedet og ikke kan huske, om du mangler mælk.

Se flere innovative løsninger til køkkenet

Brug de gamle hvidevarer eller køb nye?

Har du hvidevarer i forvejen, er det naturligt at overveje, om du kan genbruge dem. Her skal du være opmærksom på størrelsen på dine nuværende hvidevarer, da du risikerer at skulle tilpasse dit nye køkken efter dine gamle hvidevarer.

Desuden kan genbrugte hvidevarer typisk ikke bruges, hvis du ønsker integrerede hvidevarer bag køkkenlåger. Strømforbruget skal også tages i betragtning, da nye hvidevarer bruger mærkbar mindre strøm end selv få år gamle hvidevarer.

Til gengæld sparer du penge her og nu ved at genbruge dine hvidevarer, og det medvirker til et lavere ressourceforbrug.

Få råd og vejledning i din HTH-butik

Kom trygt i mål
med hvidevarer fra HTH

Vi sikrer dig:
> Kompetent rådgivning målrettet dine behov.
> Alle mål og modeller passer til dit HTH-køkken.
> Hvidevarerne matcher køkkendesignet.
> Ukompliceret proces - vi tager styringen og ansvaret.
> Én samlet levering af køkken og hvidevarer.
> Uddannede hvidevaremontører. 
> Alle garantier samlet på ét sted.

Du slipper for bekymringerne, når du køber dine hvidevarer hos HTH.

Gem hvidevarerne væk, og skab rene linjer

Med integrerede hvidevarer kan du skabe et rent helhedslook i køkkenet, hvor hvidevarerne er gemt væk, og køkkenfronterne er i fokus. Integrerbare køleskab og opvaskemaskine er et godt valg, hvis du gerne vil have et minimalistisk udtryk i køkkenet.

En fordel ved integrerede hvidevarer er, at hvis køkkenet senere skal renoveres, kan du blot skifte køkkenfronterne og beholde de samme hvidevarer.

Vælg de rigtige køkkenlåger

Tendens | HTH
One | HTH Emfang fra AEG | HTH

Lad hvidevarerne give køkkenet karakter

Med fritstående hvidevarer kan du give køkkenet karakter og personlighed og lege med det samlede udtryk. Vælg eksempelvis et fritstående køleskab i en frisk farve, som bliver køkkenets blikfang.

Du kan også skabe et råt og industrielt look med fritstående hvidevarer i stål, som et stort gaskomfur eller et indbygget køleskab med dobbeltlåger, der leder tankerne hen på et restaurantkøkken.

Se hvilke tendenser 2020 byder på

Placering af hvidevarerne

Tænk over, hvordan du får en god arbejdsgang i køkkenet. Brug arbejdstrekanten, som er en usynlig linje mellem vask, kogeplade og køleskab, der danner en usynlig trekant, som maks. må måle fem meter sammenlagt, når du indretter dit køkken.

Du kan overveje om din ovn skal placeres under kogepladen som et klassisk komfur, eller om det skal være en indbygningsovn i en god arbejdshøjde. Mange ønsker en ovn i bordhøjde, men har du et mindre køkken, bør det ikke være på bekostning af bordplads, da du som minimum bør have tre meter bord at arbejde ved.

Husk desuden, at opvaskemaskine og vask er optimal at placere ved siden af hinanden.

Få tips til køkkenindretningen

Få råd og vejledning

Hos HTH er vi køkkeneksperter, og vi samarbejder
med branchens bedste hvidevareleverandører.

Vi har overblikket over alle mulighederne, og vi
står klar til at rådgive dig.