Hvidevarer

Hos HTH er vi køkkeneksperter! Og vi samarbejder med branchens bedste hvidevareleverandører, så du kan få den perfekte helhedsløsning.


3 tips inden du vælger hvidevarer

Hvidevarer er en vigtig del af dit nye køkken og kan udgøre en stor del af det samlede budget, når du skal købe nyt. Derfor har vi samlet vores 3 bedste tips, så du kan tage dem med i overvejelserne, inden du vælger hvidevarer.

1: Hvilke behov for hvidevarer har du i køkkenet?

Lever du på farten, med en hurtig kop kaffe om morgenen og cocktailfester i weekenden? Eller er du en børnefamilie med meget trafik i køkkenet og mange madvarer på køl?

Det moderne liv kræver sit køkken | HTH

Livet er konstant i bevægelse, og det er kun naturligt at behovet ændrer sig, men inden du vælger hvidevarer, er det en god idé at tænke på, hvad der er mest brug for i køkkenet. Det giver dig mulighed for at prioritere dit hvidevarer budget, og dække dit behov bedst muligt. 

2: Fritstående eller integrerede hvidevarer?

Integrerede hvidevarer er enten gemt væk bag en køkkenfront, eller integreret i f.eks. et højskab. Den integrerede løsning giver mulighed for at skabe et rent helhedslook i køkkenet, hvor køkkenfronterne er i fokus. Trænger køkkenet til en renovering i fremtiden, kan du blot skifte køkkenfronterne og beholde de samme hvidevarer.

Fritstående hvidevarer kendetegnes ved, at de fremstår i køkkenet som man ser dem i butikken. Det vil sige, at fronten som udgangspunkt altid er synlig.

Fritstående hvidevarer i et køkken giver mulighed for at skabe et råt look med hvidevarer i stål, eller en flot kontrast med mørke låger og lyse hvidevarer. Du har også mulighed for at købe fritstående hvidevarer i mange flotte farver, så du kan lege med køkkenets samlede udtryk.

Overvej følgende, inden du vælger den ene løsning frem for den anden

1. Skal køleskabet og opvaskemaskinen kunne ses og være en del af køkkenets karakter?

2. Foretrækker du at hvidevarerne er gemt væk, så kan du få helt rene linjer?

3. Skal oven op i en god arbejdshøjde og integreres i et skab? Eller vil du have den under kogepladerne, som et klassisk komfur?

3: Genbrug eller nyindkøbte hvidevarer?

Hvidevarer udgør en markant del af køkkenets samlede pris.

Har du hvidevarer i forvejen, er det ganske naturligt at overveje, om du skal genbruge disse, for eventuelt at benytte budgettet på selve køkkenelementerne.

Grå Kvadrat / Klassisk idyl med moderne snit

1. Hvad er størrelsen på dine nuværende hvidevarer?
Du kan risikere at skulle tilpasse dit nye køkken, efter dine gamle hvidevarer. 

2. Drømmer du om at få integrerede hvidevarer?
Integrerede hvidevarer er populært i det moderne køkkenliv, og genbrugte hvidevarer vil typisk ikke kunne bruges til dette formål.

3. Strømforbrug
Der er bemærkelsesværdig forskel på strømforbrug på nye hvidevarer og hvidevarer der blot er få år gamle. Er der meget aktivitet i dit køkken, kan det måske svare sig at købe helt nye.

Få råd og vejledning

 

Vi hos HTH er vi køkkeneksperter og samarbejder med branchens bedste hvidevareleverandører.
Vores dygtige køkkendesignere har overblikket over alle de muligheder, som forskellige hvidevareproducenter tilbyder,
og de står til rådighed for at rådgive dig.