Bring sort ind i køkkenet

Sorte detaljer i køkkenet er kontrastskabende, rå og stilfulde - og indretningsmulighederne med et sort touch er mange. Bring coolness ind i køkkenet med et armatur og køkkenvask i sort.

Fordele ved sorte køkkenelementer

Sort er iøjnefaldende, dramatisk og dragende, og matcher de fleste stilarter. Sorte komponenter er kontrastfulde i et hvidt køkken, skaber harmoni i et farvestrålende køkken og fuldender et mørkt køkken.

Et sort armatur og køkkenvask er nemt at vedligeholde, så du kan have glæde af det raffinerede materiale i mange år. Det kræver blot rengøring med en blød klud, opvaskemiddel og efterfølgende aftørring med et tørt viskestykke for at mindske kalkpletter.

Hvilken vask og armatur skal du vælge?

Sort er ikke bare sort

Den sorte vandhane kommer i flere overflader, der hver især bidrager til det samlede køkkenlook.

Du har også flere materialer at vælge imellem, når det kommer til den sorte køkkenvask. Alle materialerne er slidstærke og hårdføre, så du får en holdbar køkkenvask, uanset hvilket materiale du forelsker dig i.

Se hele udvalget i din HTH-butik eller i kataloget Fronter og tilbehør.

Sorte detaljer

Et sort armatur og køkkenvask skaber en elegant balance i et køkken af træ.

Er du vild med små, sorte strejf i køkkenet, kan du matche dit armatur og vask med sorte greb på dine køkkenlåger. Det skaber et raffineret sammenspil i rummet.

Find greb til dine låger

Focus Laminat | HTH
Harmony Dark | HTH Focus Laminat | HTH

Kombiner sort med sort

Er du faldet for det sorte look, kan du matche dit armatur og vask med sorte køkkenlåger eller en sort bordplade og lade de mørke tone-i-tone elementer omfavne dit køkken.

Er du klar til at gå all in på det sorte køkken, men inkluderer din husholdning nysgerrige og fedtede fingre? Så anbefaler vi, at du vælger sort træfinér eller sort Fenix Laminat til dine køkkenlåger. Det er et praktisk valg, der gør fingeraftryk mindre tydelige.

Se den sorte køkkentrend

Drøm dig til New York

Lad det sorte køkkenarmatur og vask forføre dig til den industrielle og rå stil, der er associeret med et New Yorker-køkken.

Kombiner sorte elementer i køkkenet med åbne metalreoler og sorte vitrineskabe og få en følelse af storbyens pulserende liv og kulinariske kreationer i dit eget køkken.

Oplev New Yorker køkkenet

Pleje og vedligehold

Der gælder tre regler, når du vedligeholder dit sorte armatur og køkkenvask:

1#
Brug aldrig skuresvampe, metalbørster eller ståluld, da de ridser armaturet og vasken.

2#
Undgå at bruge aggressive rengøringsmidler, da det kan beskadige materialernes overflade.

3#
Anvender du et mildt rengøringsmiddel, skal det altid sprøjtes på en blød klud og aldrig direkte på armaturet eller køkkenvasken. Det gælder især, hvis du har et Quooker-armatur, da rengøringsmidlet kan beskadige teknologien i armaturet.

Den daglige rengøring af din vask og vandhane kan du klare med en opvaskebørste eller en blød klud og opvaskemiddel. Husk at aftørre med et tørt viskestykke for at fjerne vand- og sæberester og mindske kalkaflejringer.

Oplev mulighederne

Vil du vide mere, inden du vælger et sort armatur
og køkkenvask, er du altid velkommen i din
nærmeste HTH-butik.

Vores køkkeneksperter har overblikket over alle
mulighederne, og står klar til at vejlede dig
med at finde den helt rigtige løsning til dit køkken.