Fortryllet af New York

Du er her: Forside / Nyt køkken / Køkkenkoncepter / New Yorker-køkken

NEW YORKER-KØKKENET Ramt af den industrielle stil

Bliver du også fortryllet af den nye industrielle stil, som New Yorker-køkkenet er garant for? Så tag en bid af æblet, og gå på opdagelse i alle de spændende elementer, der tilsammen skaber New Yorker-stilen.

MATERIALER OG FARVER TIL NEW YORKER-KØKKENET

Den industrielle New Yorker-stil er kendetegnet ved rå og rustikke materialer, som du kender det fra storbyens pulserende liv.
Vil du ramme stilen, anbefaler vi følgende farver og materialer:

Farver og materialer til låger og skuffer

Sort Eg Finer | HTH

Materialer til bordpladen

Stål | HTH
Laminat - Mørk Metal | HTH
Laminat Marmor Nero (626) | HTH
Corestone_Grey Stone 808 | HTH

RAM STILEN MED DE RIGTIGE GREB

Greb i stål og jern understreger stilen i New Yorker-køkkenet.

FORELSKET I FØLELSEN AF NEW YORK

New Yorker-køkkenet fortæller historien om et rum, der er præget af rå og rustikke elementer med et overordnet tema af gennemsigtighed.

Når du bruger åbne hylder i New Yorker-indretningen, skaber du gennemsigtighed i rummet. Samtidig får du god plads til lækkert køkkentøj, krydderier og andre ting, der gør køkkenet personligt. En industriel trolley er både dekorativ og praktisk på én gang, og vælger du en sort model i jern fra Black Frame-serien, understreger du New Yorker-stilen.

INSPIRERET AF INDUSTRIELLE MATERIALER

The Big Apple. Sol i Central Park og gule taxaer. Fingermad fra en foodtruck, mens du krydser gaden til tonerne af Harlem-gospel. New York, New York. En sirlig symfoni af kulturer med plads til alle – og de drømme, der følger med.

Inspirationen til New York-køkkenet stammer naturligvis fra storbyens pulserende madindustri. Åbne metalreoler og hylder, sorte vitrineskabe med ”tråd-print” i glasset og rå betongulve. Så er fundamentet klar til dit personlige storbykøkken.

ALT, HVAD DU BEHØVER, ER INDEN FOR RÆKKEVIDDE

New Yorker-køkkenet er inspireret af de professionelle køkkener i New Yorks brasserier og restauranter. Det er en arbejdsplads, hvor gryder, knive, fade og råvarer er lige ved hånden.

Du kan gribe stilen ved at indrette dit køkken med en rå, åben reol i den størrelse og med det interiør, der passer bedst til dit New Yorker-køkken. De åbne hylder er dekorative og gør det let at finde de ting, du skal bruge.

HTH Køkkenekspert

Køkkenekspert Daniel Larsson:

"Den industrielle trend er stærk i køkkenmoden lige nu"

HTH Køkkenekspert

VIL DU HAVE RÅDGIVNING OG GODE IDÉER?

Vores køkkeneksperter står klar til at hjælpe dig med at finde din køkkenkærlighed.

Book et gratis designmøde
Køkkeneksperter | HTH
New York | Tendens | HTH

MÆRK OG SE DIT NYE NEW YORKER-KØKKEN

Du får den bedste oplevelse af New Yorker-stilen ved at komme ind i en af vores butikker, hvor du kan se og røre ved alle elementerne.

Kom og oplev dit køkken