Køkkenideer

Mangler du inspiration til dit nye køkken? Vi har samlet alle vores ideer, så du kan finde lige netop den, der giver mening for dig. Dyk ned i mulighederne, og find inspiration til dit drømmekøkken.

24-TIMERS DESIGN SERVICE


FÅ TEGNET DIT NYE KØKKEN GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Benyt dig af vores 24-timers design service og få visualiseret din køkkendrøm.

Indenfor 24 timer vil du modtage en 3D-tegning, der forvandler din køkkendrøm til virkelighed.

Herefter vil du blive kontaktet af din lokale HTH-butik og du vil få mulighed for at booke et designmøde. På designmødet vil du blive præsenteret for blandt andet pris og mulighederne indenfor materialer.

Bestil din 3D-tegning

Få inspiration og
gode idéer


SE HVAD ANDRE KUNDER HAR VALGT

Når du skal have nyt personligt køkken, kan du finde meget inspiration i at høre hvad andre har gjort, og hvilke overvejelser de har været igennem.

Du kan blandt andet komme på besøg hos den kreative iværksætter og bage-entusiast Ditte Julie, hvor køkkenet spiller en afgørende rolle i arbejdsdagen.

Bliv inspireret af Ditte Julies designvalg og se de gennemtænkte detaljer, hvor der både er fokus på æstetik og funktionalitet.

Se kundehistorierne

Design styler


Design dit køkken online

I vores Design styler kan du lege med dine køkkenideer og opleve hvordan farver og materialer fungerer sammen i dit nye køkken. Prøv dig frem og bliv inspireret af de mange muligheder.

Design dit køkken online

Tag køkkentesten


Find din køkkentype på 2 minutter!

Køkkentesten viser dit personlige moodboard, hvorfra du kan plukke de fedeste køkkenideer til dit nye køkken.

Start testen