Worktop ID Red dot

Prisvindende design

WorkTopID var en af vinderne af Red Dot Award i kategorien Product Design i 2015. 

Med 4.928 innovative firmaer og 1994 deltagere fra 56 lande i 2015 alene, er denne award den største og mest anerkendte produktkonkurrence i verden.

En international jury uddeler prisen udelukkende til produkter, der skiller sig ud fra sammenlignelige produkter på grund af deres gode design eller innovative karakter.

Ekstra bordplads, når du behøver det…

Mange køkkenejere ønsker sig mere bordpladeplads. Det gælder i særlig grad i små køkkenrum, hvor behovet for opbevaringsplads til køkkenting og kolonialvarer ofte bliver tilgodeset på bekostning af bordpladens størrelse.

Men det problem løser HTH med den nye Worktop ID. Det er et element på hjul, som kombinerer opbevaring og bordplade i én løsning. Når behovet for mere bordpladeplads melder sig, så kører man blot elementet ud. Faktisk giver det så meget bordplads, at det også kan bruges som spise- og arbejdsplads.

Worktop ID’en er også en oplagt løsning til dem, der helt bevidst ønsker et lille køkken, fordi man primært laver mad til sig selv og ønsker at prioritere plads til andre ting.

HTH

Praktisk opbevaringsplads

Worktop ID modulet rummer to bakker med plads til dine køkkenting. I bunden af skabet er der god plads til ting, der fylder meget. Køkkenmaskiner, kander eller lignende På den måde er der let adgang til skabets indhold.

En del af køkkenhelheden

Det er ikke til at se, hvad der gemmer sig bag lågen, når Worktop ID modulet ikke er i brug. Det er fuldstændigt integreret i køkkendesignet, og det er en del af elegancen ved denne funktionelle nyskabelse.

HTH
HTH

Min sans for funktionelt design

Mit arbejde som fotograf er en passion, som tager næsten al min tid. Jeg er nok mere på mit arbejde end hjemme i min lejlighed.

Da jeg skulle indrette køkkenet prioriterede jeg at fastholde det åbne, stilrene look. Mange tror, at jeg holder af minimalistisk design, fordi jeg er halvt japaner. Men det er også en prioritering, at køkkendesignet er kompakt med vægt på stilrenhed og funktionalisme. For jeg laver oftest kun mad til mig selv.

Jeg er særlig glad for Worktop ID modulet, som jeg fandt hos HTH. Når jeg har brug for mere bordpladeplads, trækker jeg bare skabet ud. Det er genialt, eksempelvis når jeg har gode venner til middag.

Gratis rådgivnings-
møde

Hos HTH hjælper vi dig med at skabe dit drømmekøkken. Derfor kan du hos HTH altid og uden forpligtelse aftale et gratis rådgivningsmøde med én af vores køkkenkonsulenter.

Lad vores køkkenkonsulenter vejlede og rådgive dig, så du finder den rette løsning.

Book et gratis rådgivningsmøde her.

WorktopID movie