Ekstra plads når behovet er der…

Spiseplads i køkkenet eller ej? Det kan være en svær beslutning. Måske kan der godt lige klemmes et bord ind, men til gengæld kan det være svært at komme rundt i køkkenet.

Behovet for et bord kan ligeledes variere, eksempelvis hvis man har delebørn. Koderordet er ”fleksibilitet”, og at det tænkes ind, når man indretter sit køkken.

Med det smarte folde-ned-bord - Table ID, får du muligheden for at få en optimal udnyttelse af køkkenrummet. Når bordet er oppe, er der god plads til at komme rundt og til at arbejde i køkkenet. Folder man det ned, har man en super god plads, hvor man kan sidde og spise eller arbejde.

TableID movie

Table ID bordet er utrolig let at tage i brug

Pladen trækkes blot ned, og så har du det fineste bord. Der skal ikke strammes nogen skruer eller monteres noget. Det er bare at finde stolen eller taburetten frem og sætte sig. Efter brug er det blot at rydde bordet og folde det op igen. 

Opbevaringsrum

Folde-ned-bordet er kombineret med et opbevaringsrum, som kommer til syne, når bordet foldes ned. Her er plads til eksempelvis glas og tallerkener eller dekorative og flotte brugsting.

HTH
HTH

En lækker detalje

På fronten af folde-ned-bordet er monteret en lækker opbevaringslomme i kunstlæder med fire gode rum. De fire rum er meget anvendelige. De kan både bruges til dekorative ting, der skaber stemning, og til mere praktisk opbevaring af  eksempelvis krydderurter eller andre ting, som dagligt bruges i køkkenet. 

Køkken til to personligheder

Som mit liv ser ud lige nu, skal mit køkken kunne opfylde forskellige behov. Det tænkte jeg meget over, da jeg skulle renovere mit køkken.

Jeg har min datter hver anden uge, og jeg ville gerne finde en løsning med plads til hende, så vi også kan tilbringe tid sammen i køkkenet. Samtidig ville jeg gerne have et køkken, som ikke er overfyldt og svær at komme rundt i. I HTHs Table ID fandt jeg en perfekt løsning.

Det fungerer både som en cool tavle, opbevaring og vigtigst af alt, som et bord hvor min datter og jeg kan sidde. Nu kan vi hyggesnakke, mens jeg laver mad. Vi kan også spise i køkkenet, hvis vi får lyst, og når jeg folder bordet op, har jeg igen et smukt og rummeligt køkken.

HTH

Køb Table ID online og få leveret på din adresse:

Table ID Natur Eg kontorplads

Table ID Natur Eg kontorplads

Pris 4.932,50 DKK inkl. moms
Table ID Natur Eg spiseplads

Table ID Natur Eg spiseplads

Pris 5.736,25 DKK inkl. moms
Table ID Sort Eg spiseplads

Table ID Sort Eg spiseplads

Pris 5.736,25 DKK inkl. moms
Table ID Opbevaringslomme (Som vist på foto)

Table ID Opbevaringslomme (Som vist på foto)

Pris 590,00 DKK inkl. moms