Prisvindende design

Sound ID var en af vinderne af Red Dot Award i kategorien Product Design i 2015. 

Med 4.928 innovative firmaer og 1994 deltagere fra 56 lande i 2015 alene, er denne award den største og mest anerkendte produktkonkurrence i verden, og også den mest internationale.

En international jury uddeler prisen udelukkende til produkter, der skiller sig ud fra sammenlignelige produkter på grund af deres gode design eller innovative karakter.

Focus | HTH

Køkkendesign og musik i skønt samspil

Holder I af at høre musik, når I laver mad og hygger i køkkenet, så har HTH en god nyhed: Sound ID modulet. HTHs Sound ID er en slank og elegant lydenhed, der er udviklet specielt til at give god lyd i køkkenet. Sound ID modulet er desuden designet, så den passer perfekt til HTHs køkkener. Med den og en Tablet eller smartphone kan I altid have musik i køkkenet i en super lydkvalitet. Sound ID'en kan naturligvis både integreres i jeres eksisternede eller jeres nye HTH køkken.

Detaljer om HTHs Sound ID

  • Fronterne til Sound ID modulet har et sæt skjulte magneter, så det er let at fjerne fronten og montere den igen, når man skal rengøre enheden.
  • Du kan vælge mellem fronter i to farver: Silver og hvid
  • Sound ID'en kan tilpasses overskabe i to højder: 57,6 cm og 70,4 cm.
  • Forstærkeren i højtaleren er en PSRR closed loop class D. Den yder samlet 30 Watt (RMS og 0,05% THD)
  • Sound ID anvender Opalums patenterede Actisonic teknologi.

Enkel funktion

HTHs Sound ID benytter sig af den nyeste generation af Bluetooth for at levere den bedst mulige lydgengivelse. Bloutooth er den mest udbredte teknologi til streaming af musik og lyd og langt de fleste enheder, der bruges til at afspille musik digitalt, understøtter Bluetooth. Hvem som helst kan derfor med sin smartphone, tablet, PC mv. benytte HTHs Sound ID til at høre musik. 

Det er lettest at styre musikken fra den enhed, der bliver brugt, men I kan også justere lydstyrken og sætte bluetoothenheden på stand by med en knap på fronten af Sound ID'en.

SoundID movie
HTH Sound ID
Sound ID - reddot award 2015

Perfekt lyd

Sound ID modulet er udstyret med to 3 tommer bashøjtalere og en 1 tommer diskanthøjtaler. Højtalerens tekniske design sikrer en fremragende spredning af lyden og en exceptionel jævn respons i alle planer. Det betyder, at lydoplevelsen - modsat mange andre højtalere er fremragende uanset, hvor i køkkenrummet, I befinder jer. Det er et stort plus, da de fleste mennesker bevæger sig meget rundt i køkkenet, når de ekspempelvis tilbereder mad.

Sound ID

Vores køkken, en skøn symfoni

Vi elsker lækkert boliginteriør. Så vi var enige om, at vores nye køkken skulle udstråle stil og kvalitet. Vi føler, at resultatet har en fin balance mellem afstemt design, smarte detaljer og lækre materialer. En favoritdetalje er Sound ID'en som vi fandt hos HTH. Med den og en Tablet eller smartphone kan vi have musik i køkkenet, når vi laver mad og hygger os.