FrameFlexID

Indram dit køkken med personlighed

Fleksibelt og transparent
FrameFlexID er et nytænkende opbevaringssystem til dine yndlingsting i køkkenet. Både de smukke, personlige og dem du bruger hver eneste dag. Systemet består af metalrammer, som kan hænge eller stå, og en lang række tilbehørselementer i glas, kunststof og hvidpigmenteret ask, som du kan sætte sammen, som du vil. Et system med plads til personlighed.

FrameFlexID
FrameFlexID

Funktion
møder elegant
design

FrameFlexID giver synlighed til de ting, du vil udstille og tilgængelighed for de ting, du altid skal have inden for rækkevidde. FrameFlexID har utallige funktionelle løsningsmuligheder - og sikrer samtidig et godt overblik i dit køkken.

Personlig stil

Hjertet i FrameFlexID er din frihed til at indrette. Du er fri til at finjustere stil og funktioner, så dine smukke ting bliver både synlige og lette at få fat på. Kort sagt får du plads til alt det, du kræver af dit køkken.

FrameFlexID

Rammer

FrameFlexID

Stilsikre rammer

Bordrammer

FrameFlexID består af to typer rammer, der enten står på gulvet eller ophænges på væggen. Alle vores bordrammer er stabile og holdbare elementer, der kan bære alt det, der gør dit køkken til dit køkken.

FrameFlexID

Stilsikre rammer

Ophængsrammer

Alle vores rammer er holdt i en elegant, industriel stil, som giver karaktér til dit køkken. Ophængsrammerne lader dig hæve dine smukke ting op i øjenhøjde og sikrer, at dit essentielle grej altid er inden for rækkevidde.

Tilbehør

FrameFlexID

Fleksibel stil til dit køkken

Vi tilbyder et væld af tilbehør i forskellige materialer, typer og funktioner. Fra skuffer, låger, greb eller indsatser til dine krydderurter. Hvis du leder efter samlede løsninger, fører vi også pakker i vores sortiment - komplet med rammer og alt det tilbehør, du har brug for. Valget er dit.