Bliv inspireret af #HTH køkkenbilleder

Velkommen til en verden af skønne køkkenbilleder.

Se hvordan vores kunder har indrettet deres køkken, og få inspiration til dit eget. Gå på opdagelse blandt de mange køkkenbilleder, hvor du finder forskellige køkkenstilarter og -indretninger. Fælles for køkkenbillederne er, at de er delt af vores kunder via de sociale medier med #HTHkøkken.


#HTH - Del din stil

Er dit HTH-køkken også blevet virkeligt fedt? Del dine køkkenbilleder på Instagram med #HTHkøkken og indvi os i, hvad du er allermest begejstret for.

Dine erfaringer og køkkenbilleder er guld værd for alle, der gerne vil have nyt køkken. Måske er det lige netop billederne af dit køkken, der giver ideen til den perfekte løsning hos en anden familie.

Vi glæder os til at se billederne af dit køkken.

Hvid Højglans | HTH


Vil du se flere lækre billeder af køkkener?

I vores modeloversigt er der køkkendesign for enhver smag og rigtig meget inspiration til dit eget køkken. Du kan sortere efter hvilken stil, finish eller lakfarve, du foretrækker.

Du er naturligvis også velkommen til at hente inspiration fra køkkenbillederne i vores inspirationskataloger, som du frit og kvit kan downloade med et enkelt klik. 

Modeloversigt
Case: Trine Glidov  | HTH

Gør køkkenbillederne til virkelighed

Har du forelsket dig i et bestemt køkkenbillede, kan du booke et gratis rådgivningsmøde og sammen med en af vores køkkenkonsulenter drøfte, hvordan du kan få samme stil hjemme hos dig.

Du kan også besøge din nærmeste HTH-butik, hvor du kan se og mærke køkkenmodellen med dine egne øjne og hænder.