Job og karriere

Medarbejderudvikling

Som medarbejder hos HTH vil du opleve branchens bedste uddannelsessystem. Vi gør meget ud af at klæde alle vore medarbejdere på til at levere kundeoplever i verdensklasse - og det gør vi ved at gå nye veje.

Vi har netop lanceret vores helt eget Web Academy, ”School of Excellence”, hvor både salgstrainees, indretningskonsulenter og ledere bliver trænet i alt fra produkter til tegneprogrammer, erhvervsjura, kundeadfærd og ikke mindst HTHs eget servicekoncept. Efter du har været igennem alle modulerne på vores Web Academy, bliver du inviteret til Ølgod, hvor du vil blive certificeret HTH sælger.

Vi tilbyder desuden vores dygtige medarbejdere at deltage i et intensivt talentudviklingsforløb, som er et 1-årigt forløb med fokus på butiksforståelse og lederskab. Forløbet skal gøre dig klar til rollen som proaktiv leder med en lederadfærd i verdensklasse. Dette forløb vil give dig indsigt i og forståelse af dig selv, indsigt i hele HTH, vores koncepter, øget driftsforståelse og ikke mindst i din rolle som leder. Målet er at du bliver klædt på til at blive en af morgendagens ledere.

Udover det tilbyder vi en akademilederuddannelse i Retail, som er et 3-årigt kompetencegivende forløb, som ruster dig som leder til at drive en mere lønsom forretning og aktivt bidrage til vores vision om at være den førende køkkenspecialist og levere kundeoplevelser i verdensklasse.

Desuden har vi en lang række skræddersyede uddannelser, som fx projektledelse, personalejura og kurser for køkkenmontører. Mulighederne er mange hos os.

HTH Køkkener

Ledige job

HTH Køkkener

Uddannelsesstillinger

Nobia Danmark

Vores organisation