Job og karriere

Innovation

I Nobia Denmark prioriterer vi innovation meget højt. Innovation og produktudvikling er en fastforankret del af vores strategi, og det er et afgørende element i forbindelse med at bygge brands og sætte vores brands på verdenskortet. Arbejdet med innovation skal styrke vores position i markedet og sikre, at vi differentierer os i forhold til vores konkurrenter.

Når vi arbejder med innovation, er vi tæt kontakt med vore kunder. Det er et afgørende element, at vi forstår kundernes behov helt ned i mindste detalje for at kunne gøre en tydelig forskel, både når det gælder design og funktion.

Udfordringen er ikke at få idéerne til nye innovationsprodukter, udfordringen er at finde de små guldkorn, der virkelig betyder noget for vore kunder. Det kan i virkeligheden være ganske små ting. Som en integreret del af innovationsprocessen laver vi både kundeinterviews og er ude at besøge vores kunder i deres eget hjem.

Man er nødt til at tænke kreativt og tvinge sig selv ud af boksen, for at finde de helt rigtige løsninger. I løbet af en innovationsproces er man i berøring med alle relevante interessenter, og det er vigtigt at forstå hele processen - fra kundes behov til den kreative fase, gennem udviklingsfasen, til implementeringsfasen og helt indtil produkterne er på vore lastbiler på vej ud til vores forventningsfulde kunder.

HTH Køkkener

Uopfordrede ansøgninger

HTH Køkkener

En del af Nobia

Studiesamarbejde

Vi samarbejder gerne med studerende omkring studie- projekter – kontakt os på job@nobia.dk og hør hvordan.

Det er vigtigt, at I er konkrete i forhold til, hvad I vil skrive projekt om, så kan vi bedre henvise til rette kollega.