25 års garanti på det der slides mest

I køkkenet foregår der noget hver eneste dag. Lågerne ryger op og i utallige gange. Og skufferne bliver trukket ud og skubbet ind igen og igen. Det kræver gedigent materiel og ædle dele at få det hele til at glide år efter år. Derfor giver vi 25 års garanti på skuffesider og skinner, hængsler, trådvarer og de skinner og metalbeslag, der hører til trådvarerne.

Fem år på den sikre side

Vi giver dig fem års garanti på dit køkken, bad og garderobe. Skabe, bordplader, vaske, blandingsbatterier (drypgaranti), greb og indbygningsspots er dækket af garantien.

To år på resten

Du får to års garanti på de øvrige dele til dit bad, garderobe og køkken, for eksempel hårde hvidevarer og frithængende lamper. Det betyder på ingen måde begrænsninger af dine rettigheder som forbruger i forhold til de ufravigelige regler, der står i Købeloven.

Reklamationsret

Uanset om du har købt varer med eller uden montage, har du reklamationsret på dem. Finder du fejl ved det, du har købt hos os, skal du henvende dig i butikken med dit købsbevis. Vi undersøger varen og afgør, om den er dækket af garantien. Er den det, erstatter vi den med en ny eller udbedrer fejlen.

Undtagelsen der bekræfter reglen

Vi regner selvfølgelig med, at du behandler dine nyanskaffelser korrekt og med omtanke. Skulle det modsatte beklageligvis ske, får det konsekvenser for garantien. Og det er vel logisk nok. Garantien dækker ikke, hvis tingene har været opbevaret, monteret eller anvendt forkert. Eller hvis du har brugt en forkert rengøringsmetode (den rigtige finder du i vores vedligeholdelsesvejledning). I tilfælde af ude fra kommende skader og følgeskader gælder garantien heller ikke.
Garantier med mere

Vi garanterer mere end holdbarhed og slidstyrke når det gælder dit nye køkken, bad og garderobe. Bare se her.
Suppleringsgarantier

Hvert år udvikler vi nye modeller og tager andre ud af sortimentet. For at du kan være tryg ved dit modelvalg et stykke ud i fremtiden, giver vi to års suppleringsgaranti på alle skuffe- og lågefronter. Det betyder, at du kan supplere dit køkken op til to år efter, at modellen er udgået.

Leveringsgaranti

Vores leveringstid er fra én til fire uger alt efter, hvilken form for levering du vælger. Køber du køkken "Trygt og godt", får du den præcise leveringsdato en uge før. Kan du ikke vente med at få dit nye køkken, bad eller garderobe hjem, kan du få tingene leveret ekspres mod et ekstra gebyr. Så går der maksimalt 5 arbejdsdage, fra du giver os ordren, til du får de samlede skabe leveret derhjemme. Kan du selv hente det hele i butikken, slipper du for gebyret. Der er dog visse begrænsninger på sortimentet, da ikke alle modeller kan produceres på så kort tid.

Tryghedsgaranti

HTH Køkkener garanterer, at dine penge aldrig kan gå tabt, når du betaler forud. Alle vores butikker er medlem af Køkken Anke Foreningen (KAF), der er godkendt af Forbrugerstyrelsen.