Køkken i mørkt trælook | HTH

Hvorfor vælge HTH?

HTH leverer og producerer kvalitetskøkkener, bad og garderober

HTH er dansk design i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

HTH har rødder i dansk håndværkstradition

HTH udspringer af dansk håndværkstradition. Fra de store linjer til de små detaljer er HTH specialister i køkkenindretning. På fabrikker i Danmark produceres køkkener med hænder, hjerte og højteknologi. Det er med til at sikre den høje og ensartede kvalitet, der er kendetegnende for HTHs køkkener.

Den høje kvalitet gælder ikke kun produkterne. Hos HTH er holdningen, at køkkener bedst designes og sælges af specialister. Derfor er det personale, du møder i butikkerne uddannet til at øse ud af deres store viden og erfaring med køkkenindretning - en vigtig faktor for kompetent vejledning og et godt slutresultat.

Kvalitet, holdbarhed og miljøhensyn er vigtige dele i HTHs filosofi

Se en oversigt over alle vores kvalitets- og miljøcertifikater her.

Køkkener med omtanke

Et godt køkken er skabt med omtanke for både mennesker og miljø. Derfor er alle HTHs køkkener certificeret af Dansk Indeklima Mærkning. Et indeklimamærket produkt er testet for afgasning og lugtafgivelser fra en række forskellige stoffer, hvorfor HTH medvirker til et sundt indeklima.

HTHs fabrikker i Ølgod, Bjerringbro (bordplade) og Farsø (unoform) følger de internationale ISO-standarder indenfor miljøledelse. Det betyder blandt andet, at HTH løbende arbejder på at optimere udnyttelse af materialer, reducere energiforbruget og beskytte det eksterne miljø. Fx benytter HTH udelukkende træ, der kommer fra ansvarsfuldt drevet skovbrug.

I det hele taget er HTH på forkant, når det gælder tiltag indenfor miljø. Et helt konkret tiltag er HTHs kedelanlæg, der udnytter overskydende træmaterialer fra produktionen. Anlægget forsyner hele Ølgod by med varme 4-5 måneder om året.

Samlet eller i flade pakker

De fleste HTH modeller kan købes enten samlet eller i flade pakker. Se mere om de forskellige muligheder her.

Se mere om dine muligheder

Finansiering

Nul udbetaling, nul renter og nul gebyrer. Få finansieret dit nye køkken hos HTH.

Læs mere om finansiering her.

Se mere

SmartCare

Køb køkken med gratis servicetjek efter 12 måneder. 

Læs mere om SmartCare her.

Læs om HTH SmartCare