VÆLG DESIGN TIL SKYDEDØRSLÅGER

Design dine skydedøre i vores Design Styler ved at klikke på blyanterne og vælge farver og materialer. Det er nemt og hurtigt at skifte mellem de forskellige muligheder, og det giver dig et godt overblik over mulighederne.

Design din skydedørsgarderobe | HTH

Skydedørsdesign

Når du skal designe dine skydedøre, kan du få en helt personlig løsning, der opfylder alle dine ønsker og behov.

Det udvendige design består af profil, fyldning og eventuelle sprosser. Det er alt det, du kan se, når skydedørsgarderoben er lukket, og materialevalget kan sammensættes præcist, som du ønsker.

 

Få et godt overblik

For at give dig et overblik over mulighederne, har vi samlet en materialeoversigt til det udvendige design af dine skydedørslåger.

Se også vores sortiment af garderobeskabe med faste låger.

SKYDEDØRENS RAMME/PROFIL

Hos HTH kan du vælge mellem fire forskellige profiler/rammer til din skydedør.

Walk in closet med hvide skydedøre

PLAIN

Et eksklusivt system uden ramme. Plain er gulvkørende på kraftige hjul med kuglelejer og gummibelagte dobbelthjul med kuglelejer ved loft. Gulvhjulet er skjult i døren, så det er "usynligt" fra begge sider og derfor velegnet til walk in løsninger. De er desuden monteret med afsporingssikring.

En PLAIN ramme leveres med positionsstop (magnet) og soft-luk. Der kan tilkøbes greb til indfræsning.

Leveres udelukkende i det klassiske design Glat Hvid og ikke som skråløsning.

ALU LIGHT

Et 20 mm enkelt og flot rammesystem i aluminium. Rammen er gulvkørende på kraftige kuglelejer og gummibelagte hjul ved loftet.

Du kan vælge ALU LIGHT rammen i farverne silver, hvid og mat sort. Den kan leveres i fyldninger i Dekor, glas eller spejl.

Alu Light kan anvendes til skråløsninger, og der kan tilkøbes positionsstop (magnet) og soft-luk.

ALU LUX

Et 20 mm eksklusivt aluminiums rammesystem der leveres med positionsstop (magnet) og soft-luk. Skydedøren kører på kraftige kuglelejer og gummibelagte dobbelthjul, der sikrer en stabil og velkørende skydedør.

Gulvhjulet er skjult i dørens bundskinne og monteret med fjeder- og afsporingssikring, så dørens hjul er "usynlige" fra begge sider. Rammen er derfor meget velegnet til walk in løsninger. ALU LUX profilen kan leveres i fire farver og med alle fyldninger. Den kan desuden benyttes til skråløsninger.

RAMMEDØR

Et 100 mm bredt Dekor-rammesystem der kører på kraftige hjul med kuglelejer. Gulvhjulene er skjult i dørens ramme, og de er desuden monteret med afsporingssikring.

RAMMEDØRE kan leveres i fire farver: Hvid Glat, Mokka, Sort Struktur og Stockholm. Som fyldning kan du vælge mellem 15 Dekor, glas og spejlfyldninger. 

Der kan tilkøbes positionsstop (magnet), soft-luk og greb til indfræsning. Rammedøre kan ikke bruges til skråløsninger. 

SKYDEDØRENS FYLDNING

Skydedørens fyldning er det materiale, der udgør selve skydedøren sammen med profilen.

Entre-med-grå-skydedørsgarderobe

Skydedør med Grå Dekor fyldning


DEKOR-FYLDNINGER

Stærk kvalitetsmelamin som ikke falmer i sollys. Utrolig slidstærkt materiale der er let at rengøre.


GLAS- OG SPEJLFYLDNINGER

Glas- og spejlfyldninger giver skydedøren et stilrent og minimalistisk design. Begge materialer er desuden både rengøringsvenlige og slidstærke.

Soveværelse med skydedørsgarderobe

Satineret Glas

Skydedøre med rammedør i model Stockholm og fyldninger i satineret glas.

SKYDEDØRENS SPROSSER

Du kan indsætte sprosser på skydedøren og på den måde tilpasse dit HTH snedkerskab, så det matcher dine ønsker og behov. Sprosser tilbydes i silver, hvid, børstet silver og mat sort. Match eller miks profilen på din skydedør.

Snedkerskab med skydelåger | HTH

Skydedøre med silver sprosser


Få gode råd og vejledning

Hos HTH er vi eksperter i snedkerskabe med skydedøre. Besøg din lokale HTH og få gode råd og vejledning af en af vores dygtige indretningskonsulenter.