VÆLG DESIGN TIL SKYDEDØRSLÅGER

Design dine skydedøre i vores Design Styler ved at klikke på blyanterne og vælge farver og materialer. Det er nemt og hurtigt at skifte mellem de forskellige muligheder, og det giver dig et godt overblik over mulighederne.

FÅ ET GODT OVERBLIK

For at give dig et overblik over mulighederne, har vi samlet en materialeoversigt til det udvendige design af dine skydedørslåger.

Skydedørsdesign

Når du skal designe dine skydedøre, kan du få en helt personlig løsning, der opfylder alle dine ønsker og behov.

Det udvendige design består af profil, fyldning og eventuelle sprosser. Det er alt det, du kan se, når skydedørsgarderoben er lukket. Materialevalget kan sammensættes præcist, som du ønsker.

Se alle skydedører

Find farver og materialer

I kataloget Fronter og tilbehør har vi samlet de materialer og farver, som du kan få skydedøre i.

Se kataloget

SKYDEDØRENS RAMME/PROFIL

Hos HTH kan du vælge mellem fire forskellige profiler/rammer til din skydedør.


PLAIN

Et eksklusivt system uden ramme. Plain er gulvkørende på kraftige hjul med kuglelejer og gummibelagte dobbelthjul med kuglelejer ved loft. Gulvhjulet er skjult i døren, så det er "usynligt" fra begge sider og derfor velegnet til walk in løsninger. De er desuden monteret med afsporingssikring.

 

ALU LIGHT

Et 20 mm enkelt og flot rammesystem i aluminium. Rammen er gulvkørende på kraftige kuglelejer og gummibelagte hjul ved loftet. 

 

ALU LUX

Et 20 mm eksklusivt aluminiums rammesystem der leveres med positionsstop (magnet) og soft-luk. Skydedøren kører på kraftige kuglelejer og gummibelagte dobbelthjul, der sikrer en stabil og velkørende skydedør.

 

RAMMEDØR

Et 100 mm bredt Dekor-rammesystem der kører på kraftige hjul med kuglelejer. Gulvhjulene er skjult i dørens ramme, og de er desuden monteret med afsporingssikring.

SKYDEDØRENS FYLDNING

Skydedørens fyldning er det materiale, der udgør selve skydedøren sammen med profilen.


DEKOR-FYLDNINGER

Stærk kvalitetsmelamin som ikke falmer i sollys. Utrolig slidstærkt materiale der er let at rengøre.


GLAS- OG SPEJLFYLDNINGER

Glas- og spejlfyldninger giver skydedøren et stilrent og minimalistisk design. Begge materialer er desuden både rengøringsvenlige og slidstærke.

SKYDEDØRENS SPROSSER

Du kan indsætte sprosser på skydedøren og på den måde tilpasse dit HTH snedkerskab, så det matcher dine ønsker og behov. Sprosser tilbydes i silver, hvid, børstet silver og mat sort. Match eller miks profilen på din skydedør.

Få gode råd og vejledning

Hos HTH er vi eksperter i skydedørsløsninger. Besøg din lokale HTH og få gode råd og vejledning af en af vores dygtige designere.
Køkkenekspert Daniel Larsson | HTH
Walk-in-closet | HTH
Walk-in-closet | HTH
Køkkenekspert Daniel Larsson | HTH