Skydelåger fra HTH

Soveværelse med skydedørsgarderobe

Garderobeskab med skydelåger

Klædeskab med skydedøre i model Stockholm. Rammedøre med satineret glasfyldninger og Silver top/bund skinner.

Se flere skydedøre i din lokale HTH

HTH snedkerskab

Et HTH garderobeskab med skydelåger er en praktisk og funktionel løsning, der er velegnet til alle boligens rum. Fordi skydelåger skubbes til side, og ikke ud i rummet, kan du udnytte pladsen optimalt, og få opbevaringsløsninger ind, hvor der kun er lidt plads.

Et skræddersyet snedkerskab med skydelåger giver mere opbevaringsplads, og det kan designes til dine behov og til rummet, hvor skabet skal stå.

Sliding doors

Du får op til 50% mere opbevaring med skræddersyede skydedøre

 

/ DESIGN DIT SNEDKERSKAB MED SKYDEDØRE

Du kan designe dit snedkerskab, så du får en personlig løsning, der opfylder alle dine behov og drømme. For at komme i gang må du først vide, hvilke designmuligheder du har at vælge mellem.

Design din skydedørsgarderobe | HTH

Det udvendige design

Skabets korpus/gavle, profil og fyldning er alt det, du ser, når skabet er lukket. Du er designeren, og du kan sammensætte dit skab præcist, som du ønsker.

Se alle farver og designs til skydedøre.

Indretning og funktionalitet

Skabets inventar og indretning skal sammensættes, så det er praktisk og funktionelt. Tænk over, hvad du skal bruge dit skydedørsskab til, og få indretningen til at matche.

Besøg din lokale HTH butik og se alle mulighederne.

5 trin til det perfekte design

Når du skal designe dit snedkerskab med skydelåger, er der 5 trin på vejen til det perfekte resultat.

1. Profil

Når du vælger skydelågens profil, er det rammen rundt om dørfyldningen, du skal tage stilling til. Vælg mellem fire forskellige profiler.

2. Fyldning

Skydedørens fyldning er det selve døren er lavet af. Du skal derfor tage stilling til, hvilke farver og materialer du ønsker.

3. Korpus

Skabets korpus danner sider og top på skydedørsgarderoben. Du er designeren og kan frit vælge i vores sortiment.

4. Inventar

Inventaret er skabets hylder og indvendige vægge. Du bestemmer om inventar og korpus skal matche eller være i forskellige farver.

5. Indretning

Indretningen af skydedørsgarderoben skal tage udgangspunkt i funktionalitet. Hvad skal skabet bruges til, og hvilke ønsker har du?

/ HVAD KOSTER ET SKAB MED SKYDELÅGER?

Når du skal sammensætte dit HTH snedkerskab, kan du vælge inden for et bredt sortiment af skydedøre, hylder, skuffer og meget mere. Det gør det muligt, ikke alene at matche dine ønsker og behov, men også dit budget.

Vi har ingen standardløsninger, men for at du kan få indblik i prisen, har vi opstillet tre eksempler på snedkerskabe med skydedøre.


Få prisen på din skydedørsgarderobe

Få hjælp til at indrette, planlægge og udregne prisen på din skydedørsløsning af en af HTH’s dygtige og kompetente konsulenter.

/ HTH SNEDKERSKABE KAN BRUGES I ALLE RUM

Et garderobeskab med skydelåger er utroligt velegnede til hvilken som helst type opbevaring. Brug skydelåger til klædeskabe eller walk in closet i soveværelset, på badeværelset, i børneværelset, på kontoret, som afdækning af teknikrum... det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skydedørsgarderobe til entré | HTH GO

Entré og Bryggers

Walk-in-closet | HTH

Stue

Skydedøre som rumdeler | HTH

Rumdeler

Snedkerskab med skydelåger | HTH

Walk-in

Sliding doors

Kontor

Wardrobe

Børneværelse

Skydedørsskab til skråvægge | HTH

Skråvægge

Et HTH snedkerskab kan udnytte alle kroge

Et HTH snedkerskab med skydelåger kan tilpasses dit rum, så det udnytter pladsen optimalt. Det betyder ikke noget, hvor skrå eller skæve dine vægge er - snedkerskabet og inventaret tilpasser sig husets skævheder.

Læs mere om skydedørsskabe til skråvægge.

Ikke to rum er ens. Alle har sine skævheder, kringelkroge og ujævnheder. Med en skræddersyet skabsløsning får du fleksibilitet, der udnytter hver kvadratmeter. Få hjælp til at udnytte pladsen bedst muligt.

Så nemt måler du op til skabet

Bredde: Mål bredden både ved gulv (E) og loft (D) for at afklare om væggene er skæve. Det er det mindste mål, som afgør dørens bredde.

Højde: Mål højde fra gulv til loft flere steder (gerne for hver meter). Venstre side (A), midten (B) og højre side (C). Det laveste mål er afgørende for dørhøjden.

Dybde: Standarddybde er 68 cm for at få optimal plads til skinner og skydedøre.

Se hvordan du måler op
Opmåling af garderobe