Få en optimal garderobeindretning

En smart og funktionel skabsindretning giver stor tilfredshed hver dag.

Garderobeskabe | HTH

God skabsindretning sikre at alt er i skønneste orden

Enkelt og hvidt garderobeskab i Model Glat Hvid

PERSONLIG GARDEROBE-
INDRETNING

Med HTHs store indretningsprogram får du masser af muligheder for at få en skræddersyet garderobeindretning, der matcher dine ønsker og behov. 

Gå på opdagelse her på siden, eller besøg vores garderobegalleri, og få endnu mere inspiration til skabsindretningen.

CUSTOMISED SKABSINDRETNING

Du har alle muligheder for at indrette din garderobe, så den passer perfekt til dine behov. Skabsindretningen er en hjælpende hånd til, at du kan holde orden på garderoben og gør det nemt at blive klædt på. Sørg for at kombinationen af hylder, skuffer og bøjlestænger er tilpasset dine behov. Start med at overveje følgende fem ting:  

1. Hvad skal garderoben opbevare?

Første trin i garderobeindretningen er at få overblik over, hvor meget tøj, accessories og sko garderoben skal opbevare.

Kan du nøjes med 1-2 sektioner, eller skal du bruge mange flere for at få en god skabsindretning? Sørg for at finde et garderobeskab, der har plads nok til at rumme dine ting.

2. Bøjler hindrer krøllet tøj

Bøjler gør det nemt at gribe ud efter dit tøj, og du slipper for at skulle folde alt vasketøjet. Kjoler, habitter og skjorter skal helst på bøjle for at bevare et krølfrit look. Vær sikker på, at du har nok bøjleplads til dit sarte tøj.

Tip: Sæt bøjlestangen højt, så du undgår for mange hylder øverst i skabet, som kan være svære at nå.

Garderobeskabe | HTH
Garderobeskabe | HTH

3. Skuffer skaber overblik

Udtræksskuffer gør det nemmere at overskue skabsindretningen i den nederste del af garderoben. Skufferne fås som trådkurve, der nemt kan trækkes ud. Det er eksempelvis genialt til opbevaring af undertøj, strømper og små accessories.  

4. Plads-
besparende hylder

Hylder i garderobeindretningen gør det muligt at opbevare meget tøj på lidt plads. Har du meget tøj, er hylder derfor helt uundværlige. Lyse hylder kan give indtryk af et større skab, mens hylder i træfiner giver skabsindretningen et eksklusivt touch.  

Tip: Sørg for god luft mellem hylderne, så du bedre kan overskue, hvad der ligger på hylderne.

5. Indret skabets øverste del

De øverste hylder kan være svære at nå. Her kan du med fordel placere tøj, som du ikke bruger ret ofte. De øverste hylder kan eksempelvis være gode til at gemme sommer- eller vintertøj bort.

Læs også, hvordan du indretter bag skydedøre og -låger.

Garderobeskabe | HTH

HVOR SKAL SKABET STÅ?

Det er ikke ligegyldigt, hvor du placerer skabet i et rum. Der er både lysindfald, gulvplads og skævheder i gulv og væg at tage hensyn til.

Bliv klogere i vores guide til klædeskabet.

GARDEROBEOPBEVARING I ENTREEN

Entréen er det første rum, du sætter fødderne i. Og det er også her, du tager imod dine gæster. Benyt muligheden for at give et godt førstehåndsindtryk af dit hjem allerede i døren.

Læs om indretningen af entréen.

Find priser på garderobe- indretning

Vi har samlet alt til garderobeindretningen i vores HTH-prisliste, så du nemt kan finde priser på det tilbehør, der gør din garderobeindretning perfekt. Se under garderobeskabe – tilbehør.

 
Er du til gør-det-selv?

Find din garderobeindretning hos HTH og køb online.

Rummeligt hvidt garderobeskab fra HTH

Få eksperternes råd

Der er mange muligheder for at lave en smart og funktionel skabsindretning, som du vil elske at slå dørene op til.

Har du brug for sparring og idéer til, hvordan du indretter garderoben på bedste vis, kan du gratis rådføre dig hos vores dygtige konsulenter.

Find din nærmeste HTH-butik