Garderobeskabe til den funktionelle indretning

Rummeligt hvidt garderobeskab fra HTH

/ KLASSISKE GARDEROBESKABE

HTHs garderobeskabe er kendetegnet ved stilrene og flotte design – både indvendigt og udvendigt.

Alle garderobeskabene kan fås i de samme design, som vi tilbyder til køkken og bad. Det gør det nemmere for dig at skabe en flot sammenhæng mellem klædeskabet og resten af boligen.

Hvidt og enkelt garderobeskab i Model Mono

Rådgivning tæt på dig

Find masser af inspiration og få idéer til design og indretning af dit klædeskab hos HTH. Vi har butikker i hele landet, hvor du og familien kan finde den garderobeløsning, som passer til jeres bolig og familiens behov.

Kom ind i en af vores butikker, og se det store sortiment inden for klædeskabe, garderobeindretninger og skræddersyede garderobeløsninger.

Find din nærmeste HTH-butik

HTH Aabenraa

/ INDRET KLÆDESKABET

Hos HTH har vi et stort sortiment af funktionelle indretningsløsninger til dine nye garderobeskabe - det skal være en fornøjelse for dig at bruge dine garderobeskabe hver dag.

Garderobeskabe | HTH

Udnyt dine garderobeskabe fuldt ud med funktionel indretning.

Enkelt og hvidt garderobeskab i Model Glat Hvid

/ SKAB ORDEN

Du har mulighed for at indrette dine garderobeskabe med HTHs store sortiment, så de passer til dine personlige ønsker og behov.

En smart indretning kan give dig overblik og gøre det nemmere for dig at holde orden på dine ting. Med hylder, trådkurve, bakker, skostativer og bøjlestænger kan du få en smart og funktionel indretning af dine garderobeskabe.

/ VÆLG GREB
TIL GARDEROBE-
SKABET

Når du vælger greb til dine klædeskabe, har det betydning for både garderobens stil og funktion.

Om grebet skal være stort eller lille afhænger af garderobelågen, og hvad du bedst kan lide. Du kan se udvalget af garderobegreb i brochuren Fronter og tilbehør.

Wardrobe

Find prisen

Du kan få nye garderobeskabe fra HTH i forskellige prisklasser. Prisen på dine nye garderobeskabe afhænger af flere ting:

- Model og design
- Størrelse og antal skabe
- Tilbehør

Besøg din lokale HTH-butik og se udvalget af klædeskabe. Her kan du få gode råd og idéer til dine nye garderobeskabe, og få en nøjagtig pris udregnet.

Rådgivning og sparring

Har du brug for hjælp til at vælge, indrette og planlægge din nye drømmegarderobe, er vores dygtige konsulenter altid klar til at hjælpe dig.

Book et uforpligtende og gratis rådgivningsmøde online

/ FÅ DE NØJAGTIGE MÅL

Du kan bruge alle skabe i vores sortiment til din nye garderobe, men de mest anvendte er H-, J- og I-skabene. Find mål og priser i vores prisliste.

Garderobeskabe | HTH

H-skab

H: 195,2 cm ekskl. sokkel
D: 56,5 cm ekskl. låge

Garderobeskabe | HTH

J-skab

H: 211,2 cm ekskl. sokkel
D: 56,5 cm ekskl. låge

Garderobeskabe | HTH

I-skab

H: 206,8 cm inkl. sokkel
D: 56,5 cm ekskl. låge
I-skabet fås kun i et begrænset sortiment.