Delever

Hvorfor vælge HTH som leverandør af inventar?

HTH har mange års erfaring med levering til byggeprojekter, og vi har fokus på, at det foregår så gnidningsfrit som muligt - og til tiden! Vi sørger for, at vores leverance passer ind i jeres byggeproces - og ikke omvendt. Vi opbygger en faglig relation, så vores konsulenter kender jeres huse og relevante indretningsforslag. Vi tror på, at den gode relation skaber gode resultater.

Erfarne konsulenter med fast tilknytning

I møder kun erfarne konsulenter, som er fast tilknyttet jer, og som er jeres tryghed for en problemfri inventarproces. Vores konsulenter kender jeres byggeledere og montører så byggeprocessen glider problemfrit.

Tilbudsmateriale af høj kvalitet

Tilbudsmateriale fra HTH er af høj kvalitet, så unødig diskussion med bygherrer eller leverandører mindskes. Endvidere reduceres risikoen for tabsgivende projekter.

Vi sørger for hele inventarleverancen

HTH sørger for hele inventarleverancen, inklusiv måltagning, møder med kunden, tegninger til elektriker og VVS'er, levering og montage.

Garanti og udbudsregler

HTH kan stille byggegarantier og karakterbog jf. byggeriets Evaluerings Centers krav ved offentlige byggerier. Vores erfarne projektledere kender desuden udbudsregler og AB92/ AB93.

Levering til tiden

Vi ved, at levering til tiden er afgørende for jer. Derfor har vi skabt en sikker leverings-logistik, som er din tryghed for at afleveringstidspunktet overholdes.

God service til jeres kunder

Vi mødes med jeres kunder og afklarer deres ønsker og behov. Vi kan tilbyde en lang række tilvalg, der gør deres køkken til det, de drømmer om. Ønskes eksklusiv indretning kan konsulenterne kombinere løsningen med uno form® produkter.