Order

Dine fordele som storkunde

Handler du med HTH i dit professionelle arbejde, tilbyder vi ekstra service.

Fast kontaktperson

Som storkunde behøver du aldrig være i tvivl om, hvem du skal ringe til. Du bliver automatisk tilknyttet en erfaren erhvervskonsulent med et solidt kendskab til vores moduler og tilvalg. Så er du sikker på at få klar besked, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

Adgang til Gør-det-selv lager

Der skal ikke mangle noget når du er storkunde. Og mangler der noget, skal det som minimum være nemt at få fat i. Derfor giver vi dig adgang til vores Gør-det-selv lager. Her er der altid mere end 25 komplette køkkener på lager. Og med åbent fra 10-17.30 alle hverdage, kommer du hurtigt videre, hvis du ikke lige fik det hele med.

Læs om Gør-det-selv lager

Kvalitet og garanti

HTH er kendt for at lave god kvalitet, der er til at betale. Derfor er vi heller ikke bange for at give garanti på vores produkter. Vi garanterer også at vi tager hensyn til miljøet.

Læs om vores garantier og miljømærkning

Stort udvalg

Når du er storkunde hos HTH, kan dine kunder få det, som de vil have det. Din faste kontaktperson er klar til at rådgive om hele vores sortiment. Og med et stort katalog, der hele tiden bliver større, er der masser af muligheder.

Se vores kataloger