Pressalit

Det ergonomiske køkken

Rum for forskellighed

Vi bruger mere tid i køkkenet end nogensinde før. Køkkenet danner ikke blot rammen om vores kulinariske udfoldelse. Det er også et vigtigt socialt rum. Derfor skal der både være plads til arbejde, hygge og samvær. Samtidigt skal indretningen tage højde for, at mennesker har forskellige behov.

På plejehjem og institutioner skal køkkenet ofte ikke blot tilpasses én, men flere brugere med vidt forskellige ønsker og forudsætninger. Måske skal løsningen skræddersys til en børnehave. Der kan være særlige ergonomiske hensyn til en kørestolsbruger, og samtidigt har personalet en række krav til sikkerhed og arbejdsmiljø.

Fleksible løsninger

Hos HTH har vi fokus på at skabe fleksible løsninger, der imødekommer flere behov i én samlet løsning. Den slags løsninger kræver indsigt. Indsigt i brugernes situation, præferencer og vaner, samt Indsigt i rummets muligheder og begrænsninger.

Vi kan hjælpe jer med at omsætte indsigten til konkrete løsninger. Vi har et bredt sortiment af skabe og bordplader med hæve-sænke-funktion, og vores konsulenter er altid klar til at tage en snak om, hvordan I skaber de bedste ergonomiske forhold.

Gode råd

I vores arbejde med specialtilpassede køkkener har vi allieret os med Pressalit Care, der er specialister indenfor køkken og bad til health care branchen.

Du kan læse mere om ergonomiske løsninger i Pressalit Cares køkkenguide her

Se vores online brochure