Midtpunkt
Doris, Prags Boulevard

Doris' nye køkken

Doris fra København fortæller om sine oplevelser med HTH som leverandør af køkken til hendes boligforening.

Læs hele interviewet med Doris

Modernisering af private boligforeninger

HTH har leveret totale køkkenløsninger til flere boligforeninger end nogen anden dansk leverandør. Der er mange brikker, der skal sættes sammen, når der skal vælges køkkenløsning: Design, indretning, økonomi, lovkrav, praktisk gennemførsel og så videre. HTH er specialist i at løse disse projekter.

HTH sikrer dig en professionel løsning

Én vej ind

Allerede ved første kontakt får du koblet en projektleder på din opgave. Vedkommende følger dig fra første møde til sidste levering og sørger for at inddrage de nødvendige eksperter og håndværkere i forløbet. Sådan undgår vi, at vigtige informationer og tid går tabt undervejs.

Budgettet holder, hvad vi lover

Vi holder det budget, vi planlægger arbejdet proffesionelt og omhyggeligt, så der ikke dukker ubehagelige økonomiske overraskelser op.

Ingen tomgang

Vi tager ansvaret for hele entreprisen og dermed også for, at tidsplanen holder. Det kan vi, fordi vi har erfarne projektledere, egne montører og faste leverandører af vvs, inventar m.m. Desuden kender vi regler og lovkrav og kan sikre, at alt er klart, når myndighederne skal godkende.

Vi har historien med os

Vores baggrund som leverandør til danske køkkener i alle størrelser er et solidt fundament for alt, hvad vi gør. Det sikrer kompetent rådgivning og præcis planlægning.

På forkant med det nyeste

Vi flytter os i takt med udviklingen. Derfor arbejder vi sammen med folk, der er på forkant, men ikke uden at være sikre på, at tingene fungerer. Vi benytter også selv de nyeste teknologier i vores arbejde for at få alt så præcist og effektivt som muligt.