Køkken model Next
Doris, Prags Boulevard

Doris' nye køkken

Doris fra København fortæller om sine oplevelser med HTH som leverandør af køkken til hendes boligforening.

Læs hele interviewet med Doris

Modernisering af den almene bolig

HTH er eksperter i modernisering og renovering af den almene bolig, hvor effektive processer og god service til beboerne er essentielt for succes.

Brug for hjælp

Gennem årene har vi lavet køkkener til flere boligforeninger end nogen anden leverandør. Derfor kender vi alle processer og regler ned til mindste detalje. Vi bygger på vores erfaring, hver gang vi bygger nyt. Det skaber tryghed – både for foreningen og den enkelte lejer.

Kom hurtigt i hus

Vi klarer alt fra opmåling, materiale- og tilvalg, nedrivning af det gamle køkken og montering af det nye køkken. Ejendomsmesteren skal blot deltage i overleveringsmødet, når køkkenet er klar til at blive taget i brug. Det bliver ikke enklere. Hvis en modernisering kræver udhusning, tilbyder vi en ekspresløsning, der sikrer at beboerne hurtigt kommer tilbage til deres hjem – og nye køkken.

Råderet - Informationsmøder til beboerne

Efterspørger beboerne information om hvilke muligheder de har for at få nyt køkken? Vi deltager gerne i beboermøder eller åbent hus arrangementer, hvor vi informerer om de muligheder der er for at få nyt køkken via råderetten. Det er foreningerne selv der beslutter hvordan finansieringen af de nye køkkener skal gennemføres, oftest sker det som et huslejetillæg.