Erhverv (NY)

HTH Erhverv

HTH er den køkkenleverandør på det skandinaviske marked, der har størst erfaring med at levere til projektmarkedet. Vi leverer både køkken, bad og garderobe til alle typer af byggerier - alt fra lejligheder, villaer og sommerhuse, til børnehaver, institutioner, ældre- og handicapboliger. Med HTH får du mulighed for at imødekomme kundernes mange forskellige ønsker om køkken, bad og garderobe. Kort sagt så giver HTH dig mest at vælge i mellem og mindst at bekymre dig om. For os betyder god service: pålidelighed og kontinuitet. Vi tager os tid til vores kunder og planlægger deres individuelle ønsker i et personligt øjemed.

Vores indsatsområder

Du kan læse mere om HTH som leverandør og samarbejdspartner her på siden.

arkitekt, tegning, skitse

Arkitekter

Boligforening, huse, projekt, sigdal

Boligforeninger

parcelhus, hus, typehus

Type-/Parcelhuse

Skitse, håndværkere

Håndværkere

HTH udspringer af dansk håndværkstradition.

Fra de store linjer til de små detaljer er HTH specialister i køkkenindretning. På fabrikkerne i Danmark produceres køkkener med hænder, hjerte og højteknologi. Det er med til at sikre den høje og ensartede kvalitet, der er kendetegnende for HTHs produkter. Den høje kvalitet gælder ikke alene fabrikkerne. Hos HTH er holdningen, at køkkener bedst designes og sælges af specialister. Derfor er det personale, du møder i butikkerne uddannet til at dele deres store viden og erfaring med indretning af køkken, bad og garderobe - en vigtig faktor for kompetent vejledning og et godt slutresultat.

HTH-Erhverv – en langsigtet og serviceminded forretnings-forbindelse til dit projekt.

Som Nordeuropas største køkkenbrand samarbejder HTH med en lang række af arkitekter og bygherrer om at designe og montere totale køkkenløsninger til projekter over hele Danmark. 

Hos HTH er vi dedikerede til Køkkenkærlighed,
der holder

Se mere om HTH