Sådan indretter du et walk-in-closet

Der er både design og funktionalitet på spil, når du skal indrette et walk-in-closet. Få tips til indretningen af et velfungerende walk-in-closet.

Det perfekte walk-in-closet

Indretningen af dit walk-in-closet skal være velorganiseret og sikre, at det er nemt at finde alt dit tøj, sko, accessoires og tasker. Derudover kan det være en fordel med plads til opbevaring af sæsontøj og store tasker.

En skydedørsgarderobe kan indrettes individuelt, så den passer nøjagtigt til dine behov og afspejler din unikke stil.

Få inspiration til dit walk-in-closet

Organiser din garderobe

En funktionel indretning er afgørende for at undgå, at dit walk-in-closet blot bliver en rodet og uoverskuelig garderobe. Med udtrækningssystemer, hylder og bøjlestænger ved du, hvor tingene hører til, og du kan hurtigt danne dig et overblik over din garderobe.

Se endnu flere muligheder for personlig indretning hos din HTH-butik.

Oplev indretningsmulighederne

Kom ind i din nærmeste HTH-butik og oplev,
hvordan du kan indrette dit walk-in-closet
lækkert og funktionelt.

Vores dygtig personale står altid klar til at
hjælpe og rådgive om dine muligheder.

Optimal belysning

God belysning er essentielt for et velfungerende walk-in-closet. Det gør både dit walk-in-closet behageligt at opholde sig i og sørger for, at du kan se, hvordan dit tøj ser ud på dig.

Når du skal vælge belysning, er der tre væsentlige faktorer:

Nok lys: Masser af lys får dit walk-in-closet til at virke større og behageligt. Sørg for at fordele nok lys jævnt i rummet.

Naturligt lys: Farven på lyset må hverken være for gult eller hvidt. Du skal kunne se farvekombinationer og mønstre i naturligt lys.

Placering af lys: Din belysning må ikke danne irriterende skygger, når du kigger dig i spejlet. Sørg derfor for at placere lyset foran dig fremfor lige ovenover eller bagved.

Et stort spejl skal der til

Det er rart med et stort spejl i dit walk-in-closet, så du kan se hele dit outfit - lige fra lave sko til høj hat. Tænk over, om der er højdeforskelle at tage hensyn til, og om du både vil kunne se dig selv forfra og bagfra.


INDRET ET PERSONLIGT WALK-IN-CLOSET

Når du skal indrette dit walk-in-closet, er det vigtigt, du tænker på stilen i resten af din bolig. Du kan påvirke udtrykket i dit walk-in-closet med skydedøre, som fås i et væld af farver, materialer og design.

Vælg din stil

Lyst og indbydende
Indret dit walk-in-closet i lyse og hvide toner. En fordel ved udtrykket er, at det får dit walk-in-closet til at indbydende ud.

Skru op for luksussen
Indret med mørkt træ og et greb i messing og giv dit walk-in-closet et eksklusivt touch. Understreg stilen med en puff i velour og gulvtæpper.

Urban og moderne
Lad en rå New Yorker-skillevæg være kronjuvelen i indretningen af dit walk-in-closet. Fuldend det lille stykke storby med en bænk i beton eller med fliser.

Find dit design-koncept

Find stilen med et moodboard

Mulighederne er mange, når du skal indrette et walk-in-closet. I din inspirationsfase kan det hjælpe at se billeder af, hvordan andre har løst indretningen.

Saml billeder, farver og materialer på et moodboard, så du kan visualisere stilen, du skal gå efter.

Sådan laver du et moodboard

Få hjælp til dit
walk-in-closet

Find inspiration og få idéer til din garderobeindretning hos HTH.
Vores konsulenter står altid klar til at hjælpe dig, så du kan få svar på alle dine spørgsmål, inden du investerer i ny garderobe.
HTH Køkkenekspert
Walk-in-closet | HTH
Walk-in-closet | HTH
HTH Køkkenekspert