Er et gråt køkken
et godt valg?

Det grå køkken er blevet en elsket klassisker, fordi det tidløst, stilsikkert og praktisk. Se alle mulighederne, der allerede har fået mange til at falde for det grå køkken.

KOM PÅ PLADS I DET GRÅ KØKKEN

Har du brug for råd og vejledning, kan du altid
kigge forbi din nærmeste HTH-butik og få hjælp
af en HTH-køkkenekspert.

DET TIDLØSE GRÅ KØKKEN

Ønsker du et stilsikkert køkken, der både er moderne og holder i mange år? Så er et gråt køkken et oplagt valg. Grunden til at det netop er grå, vi kaster vores kærlighed på er, at farven er praktisk, elegant og nem at kombinere med andre farver og materialer.

Grå er samtidig en tidløs klassiker, der desuden passer perfekt til den skandinaviske stil, hvor naturlige og dæmpede farver spiller en stor rolle.

Art | HTH
Next | HTH Focus Hvid Eg Laminat Koksgrå | HTH

GRÅ ER DET NYE HVID

Hvid har i flere årtier domineret køkkenmoden, fordi det er et sikkert valg, der får køkkenet til at virke større, og nemt kan sammensættes med andre farver.

Grå nuancer deler flere af de samme eftertragtede egenskaber som hvid - og mere til. Et gråt køkken har et mere neutralt og dæmpet look, og de grå toner kan både nedtone og forstærke andre farver og materialer.

Det grå køkken er praktisk og stilsikkert

Grå er en farve med mange kvaliteter. Den er praktisk, stilsikker og tidløs på én og samme tid. Derudover er det en af de køkkenfarver, der fås i forskellige toner.

Med grå på malerpaletten kan du både opnå et blødt og varmt udtryk ved at kombinere lysegrå, træ og naturfarver eller omvendt et råt og industrielt køkken med en stål, antracitgrå og rå murstensvægge. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Se alle grå låger

OPLEV ALLE MULIGHEDERNE

Når du skal indrette et gråt køkken, kan du finde inspiration ved at besøg en HTH-butik.

Vi har udstillet mange forskellige løsninger, der kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit køkken.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Tendens Finér | HTH
Tendens Finér | HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH