FÅ MERE PLADS
I DET LILLE KØKKEN

Der er flere måder, du kan optimere pladsen i et lille køkken, så du udnytter hver en tomme til fulde. Få indretningsforslag, der giver mere plads og får dit køkken til at virke større.

Romantisk minikøkken med masser af skabsplads
Køkkenekspert Joachim Holmberg | HTH

Køkkenekspert, Joachim Holmberg

”Sådan udnytter du hver én centimeter”

Er du den heldige ejer af et lille køkken? På et gratis og uforpligtende designmøde tager vi udgangspunkt, i den plads du har og finder de smarte løsninger, der kan udnytte pladsen optimalt.

Køkkenekspert Joachim Holmberg | HTH

Udnyt pladsen optimalt

Brug højden i rummet

Indretningen af et lille køkken kræver ekstra omtanke. Ekstra høje skabselementer som overskabe eller flere skabe bygget oven på hinanden giver dig mere opbevaringsplads, og du får fuldt udbytte af plads, der ellers ikke bliver anvendt. Øverst sætter du det køkkenudstyr, du ikke bruger så ofte.

Rummelige sokkelskuffer

Der er ingen plads at spilde i en effektiv indretning af et lille køkken. Udnyt pladsen helt ned til gulvet med sokkelskuffer. De er fantastisk rummelige, og det er let at få plads til flere af dem.

Hjørner kan bruges effektivt

Hjørnepladsen må ikke spildes i et lille køkken. Hjørneskabe med smarte udtræksmuligheder, har været på markedet i flere år, men nu er der kommet en ny smart måde at sikre fuld udnyttelse på. Med CornerMoveID kan du hæve og sænke hjørneskabet ved et tryk på en kontakt. Skabet har desuden indbygget lys og el-stik.

ALT PÅ ÉN KOMPAKT VÆG

Saml hele dit køkken på én væg. Skabe, arbejdsstationer og hvidevarer. Kompaktheden giver rene linjer, der skaber ro og får dit køkken til at syne større. Løsningen er ideel, når pladsen er trang, men kan fungere lige så godt i større rum.

  

Kom på plads i det lille køkken

Har du brug for flere indretningsråd, kan du altid kigge forbi din nærmeste HTH-butik
og spørge din HTH-køkkenekspert til råds.

Book et gratis designmøde
HTHs køkkeneksperter
Stockholm | HTH

Oplev alle mulighederne

Når du skal indrette dit lille køkken, kan du finde inspiration og gode ideer ved at besøg en HTH-butik.
Vi har udstillet mange forskellige løsninger, der kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning
til dit køkken.

Kom og oplev dit nye køkken