Få idéer til sommerhuskøkkenet

Drømmer du om et nyt sommerhuskøkken? Se de 3 største trends, og få inspiration til indretning, materialer og farver til dit eget sommerhuskøkken.

Få tegnet dit
sommerhuskøkken

Har du brug for råd og vejledning til, hvordan du
indretter dit sommerhus køkken?

Hos HTH kan du altid få rådgivning af vores
køkkeneksperter, der kan tegne dit køkken
og give dig et uforpligtende tilbud.

Book et gratis designmøde, og få tegnet din
køkkendrøm.


"KUNDERNE TØR OFTE LIDT MERE I SOMMERHUSET"

Julie Kürstein

Scandinavian Classic | HTH
Base Grøn Fenix Laminat | HTH Art | HTH

Sæt farver på

"Når sommerhuskøkkenet skal vælges, siger kunderne ofte: Det skal ikke ligne det, vi har derhjemme", fortæller Julie Kürstein og fortsætter: "Kunderne tør ofte lidt mere i sommerhuset og vælger det ,de måske ikke var modig nok til derhjemme".

Der er dog fortsat mange hvide køkkener i sommerhusene. Det hænger blandt andet sammen med, at sommerhuse ofte er bygget i træ, og her fungerer det hvide køkken som en god kontrast til trævægge og -lofter.

Få tips til farver i køkkenet

Åbne hylder giver indretningen kant

"Jeg ser ofte, at vores kunder gerne vil erstatte de traditionelle overskabe med åbne hylder i deres sommerhus køkken. Tingene må gerne stå fremme. Det giver en hyggelig stemning og signalerer: Her må man gerne være", siger Julie.

Hun fortsætter: "Hylder fås, så de matcher køkkenlåger eller - bordpladen 100%, men vi ser også, at kunderne finder genbrugsmaterialer til hylder. Igen for at give indretningen kant og personlighed".

Få tips til åbne hylder

ET SOMMERHUSKØKKEN SKAL OPLEVES

Når du skal vælge køkken til sommerhuset, skal du ud og se og røre ved alle materialerne. Det kan du i vores store flotte HTH-butikker, hvor du også kan få personlig rådgivning af vores erfarne køkkeneksperter.
HTH Køkkenekspert
Art | HTH
Art | HTH
HTH Køkkenekspert