Idéer til små køkkener

Der findes et hav af muligheder for smart indretning af små køkkener, der vil give mere plads.
Vi viser dig, hvordan dine kvadratmeter vil føles større.

Focus Laminat | HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH

Køkkenekspert, Thomas Karlsen

”Små køkkener behøver ikke at føles små”

Lyse elementer får små rum til at virke større, mens mørke elementer er nyttige til at skabe kontrast og balance. Eksempelvis vil et smalt køkken synes bredere, hvis mørke elementer placeres i enden af rummet.

Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH

Start med skufferne

Hvis du ønsker mere plads i dit køkken, er dine skuffer et godt sted at starte. Hos HTH tilbyder vi indretningsløsninger, der inddeler og organiserer indhold som bestik, krydderier og skarpe knive i skuffen. De forskellige typer af indsatser giver et bedre overblik og plads til mere.

Spisebordet på væggen

Det geniale folde-ned-bord, TableID, giver mulighed for at tænke fleksibilitet ind, når køkkenet skal indrettes. Det er et stort plus, hvis det varierer hvor mange, der bruger køkkenet, som det er tilfældet i mange moderne børnefamilier.

Når bordet er oppe, er der god plads til at komme rundt og arbejde i køkkenet. Samtidig vil rummet føles mere let og luftigt. Bordet er nemt at folde ned, så der bliver plads til at spise sammen, hygge eller arbejde. Derudover giver bordet god mulighed for at opbevare småting som service og glas.

Farven betyder mere end du tror

Mange farver kan gøre et lille køkken uoverskueligt og få det til at syne mindre. Tommelfingerreglen er derfor at vælge få gennemgående lyse farver, der får rummet til at føles større og mere åbent. Et plus ved de lyse farver er også, at de giver køkkenet en rolig og mild vibe.  

Mørke farver bør dog ikke bandlyses fra de små køkkener. Faktisk kan de hjælpe med at fremhæve de lyse farver i smukke kontraster, men brug de mørke toner med omhu. Generelt er de ikke gode på store flader, når pladsen er trang.

Mere information

Vil du gerne vide mere om, hvad HTH kan tilbyde dig af køkkenløsninger?
Aftal et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde med en indretningskonsulent fra HTH.

Book et gratis designmøde
HTHs køkkeneksperter
Lyst landkøkken Sense

Se dine muligheder

Besøg din nærmeste HTH-butik og oplev vores forskellige køkkenløsninger.
Vores køkkeneksperter står altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

Besøg din nærmeste HTH-butik