7 tips til indretning af det lille badeværelse

Er drømmen er stort luksusbadeværelse, men har du kun få kvadratmeter at udleve det på? Fortvivl ej. Følg disse syv indretningstips, der sikrer, at du får mest glæde ud af pladsen på et lille badeværelse.


ET LILLE BADEVÆRELSE STILLER KRAV TIL INDRETNINGEN

Når du vil udnytte hver eneste kostbare kvadratmeter, er det vigtigt, at du har en plan for indretningen af det lille badeværelse. Få vores 7 indretningstips her:

TIP #1:
VÆLG ET VÆGHÆNGT TOILET

Et væghængt toilet sparer plads på et lille badeværelse, fordi det svævende udtryk syner af mindre end et gulvmonteret toilet. Det slanke design sikrer et minimalistisk look, der passer perfekt til et mindre badeværelse.

Væghængte toiletter kræver dog en stærk væg, der kan bære toilettet. Derudover er det en lidt dyrere løsning, fordi både vandrør, afløb og cisterne er placeret i væggen. Det gør dog omvendt toilettet mere rengøringsvenligt, da snavs har færre steder at gemme sig.

TIP #2:
LØFT OPBEVARINGEN FRA GULVET

Udnyt højden på det lille badeværelse ved at indrette med hylder, så opbevaringen ikke optager for gulvplads. Når du udnytter højden, undgår du samtidig, at dine ting bliver våde af vandsprøjt fra bruseren.

Du kan udnytte pladsen ved at placere hylder over toilettet eller dørkarmen. Er du mere til lukkede opbevaringsløsninger, er et overskab, som er smalt i dybden, yderst velegnet til de små badeværelser.

Se mere om materialer og tilbehør

FÅ HJÆLP TIL INDRETNINGEN

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvordan du
indretter et lille badeværelse, kan du kigge forbi din
nærmeste HTH-butik, hvor du kan snakke med en
af vores eksperter.

TIP #6:
SPAR PLADS MED EN HJØRNEVASK

Udnyt hver en kvadratmeter på det lille badeværelse ved at indrette med en hjørnevask. På den måde undgår du spildplads, og designet kan være med til at give kant til rummet.

Hvis du ikke er til en hjørnevask, findes der også andre muligheder. Vaske, der er smalle i dybden eller runde vaske med en lille diameter, er også pladsbesparende løsninger. Du skal huske, at armaturet skal passe til en lille vask. Vælg derfor en model, der ikke fylder for meget.

Få hjælp til at vælge vask

TIP #7:
SNYD DIG TIL MERE PLADS MED LYSE FARVER

God belysning og lyse farver er en effektiv måde at snyde med rumfornemmelsen, så den synes større. Sørg for at have rigeligt med lys, som kan oplyse hele badeværelset. Især et godt arbejdslys ved spejlet skal prioriteres.

Har du et lille badeværelse uden vindue, er det ekstra vigtigt at vælge et badeværelse i lyse materialer. Brug hvid som grundfarve på både væg, gulv og interiør. Vil du have kulør på det lille badeværelse, kan du bruge farver på din bademåtte eller bruseforhænget.

SE ALLE MULIGHEDERNE

Få meget mere af vide om indretningsløsninger til det lille bad hos din lokale HTH-butik.

Vi har udstillet flere forskellige løsninger, der kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit badeværelse.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Nordic Spirit | HTH
Nordic Spirit | HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH