Indretning af entré

Entréen er det første rum, du sætter fødderne i. Og det er også her, du tager imod dine gæster. Benyt muligheden for at give et godt førstehåndsindtryk af dit hjem allerede i døren.

Sliding doors

Garderobe og opbevaring i entreen

Vi vil ofte gerne have plads til flere ting i entreen, men det kan let blive rodet, hvis vi har det hele fremme – for ikke at nævne alt det støv tingene kan samle. Rummelige skabe med gode opbevaringsløsninger kan holde styr på entreens rekvisitter, som tæller cykelhjelme, nøgler, tørklæder, paraplyer og hvad, vi nu ellers skal have med os ud af døren.

Særligt fodtøj og jakker kan optage meget plads. Derfor er et godt indrettet skab i entreen et must for at få plads til det hele. Knagerækken mister sin glans, hvis den er helt dækket af overtøj, og intet kan skæmme som en stor bunke sko.

En garderobe i entreen skaber plads til praktisk opbevaring og gør det nemt at finde tingene hurtigt.

Huskeliste til entreindretning

Helt obligatoriske elementer i entreen er måtten, som du kan tørre skoene af i, en knagerække til at hænge yndlingsovertøjet på og et spejl til at tjekke frisure og outfit, inden du går ud af døren. Find en fast plads til nøgler, det mindsker risikoen for, at de bliver væk. Et godt garderobeskab til opbevaring af sko, støvler, handsker, huer, tørklæder og jakker er essentielt.