Indretning af entré

Entréen er det første rum, du sætter fødderne i. Det er også her, du tager imod dine gæster. Det stiller høje krav til indretningen, der både skal være indbydende og praktisk med plads til jakker og sko. Få ekspertråd til at indrette entréen optimalt.

GEM DIT OVERTØJ AF VEJEN

Som det første dine gæster ser i dit hjem, skal entréen være indbydende og ryddelig. Entréen er for det meste det rum, hvor jakker og fodtøj bliver opbevaret, og derfor er et skab i entréen praktisk til at gemme overtøjet væk.

Derudover giver et skab i entréen mulighed for ekstra opbevaringsplads til de ting, du bruger i hverdagen som cykelhjelme, paraplyer, huer og handsker.

Find dit garderobeskab

FÅ HJÆLP TIL INDRETNINGEN

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvordan du
indretter din entré, kan du kigge forbi din
nærmeste HTH-butik, hvor du kan snakke med en
af vores eksperter.

Snedkerskab til entré med skydelåger | HTH
Snedkerskab til entré med skydelåger | HTH Snedkerskab til entré med skydelåger | HTH

ENTRÉEN SOM BRYGGERS

I mange hjem fungerer entréen også som bryggers. Bryggerset er hjemmets multifunktionelle rum, hvor du både opbevarer overtøj, vasker tøj og tager imod dine gæster.

Hvis du bruger entréen som bryggers, er det en god idé at vælge skabe fra gulv til loft med god opbevaringsplads for at skjule praktiske ting som vaskesøjle, elinstallationer eller strygebræt. På den måde bliver det også nemmere at holde rummet ryddeligt.

Få mere inspiration til indretning af bryggers

DEN INTEGREREDE ENTRÉ

Er din entré ikke indrammet af fire vægge, men som en del af stuen, skal den matche indretningen i resten rummet. Selvom entréen ofte er en lille del af hjemmet, er der et væld af muligheder for at lade den være en stilfuld del af stuen. Vælg eksempelvis en fin bænk eller stol til at sidde på, når du skal have sko på.

En knagerække er også et must i enhver entré, så dine gæster har mulighed for at hænge overtøjet. Vælg en knagerække eller stumtjener, der passer til resten af rummets udtryk.

OPLEV DIN NYE ENTRÉ

Få meget mere af vide om indretning af entréen hos din lokale HTH-butik.

Vi har udstillet flere forskellige løsninger, der kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Sliding doors
Sliding doors
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH