Indretning af entré

Entréen er det første rum, du sætter fødderne i. Det er også her, du tager imod dine gæster. Benyt derfor muligheden for at give et godt førstehåndsindtryk af dit hjem allerede i døren.

Wardrobe
Køkkenekspert Sofie Larsen | HTH

Indretningsekspert, Sofie Larsen

”Entréen skal både give dine gæster en varm velkomst og virke funktionel i en travl hverdag”

Når du skal indrette entréen, er det vigtigt, du sørger for rigeligt med opbevaringsplads. Det er selvfølgelig praktisk, men det er også med til at give en bedre velkomst, når både du og dine gæster træder ind ad døren.

Køkkenekspert Sofie Larsen | HTH

Gem dit overtøj af vejen

Som det første dine gæster ser i dit hjem, skal entréen være indbydende og ryddelig. Entréen er for det meste det rum, hvor jakker og fodtøj bliver opbevaret, og derfor er et skab i entréen med til, at du nemt kan gemme overtøjet væk.

Derudover giver et skab i entréen mulighed for ekstra opbevaringsplads til de ting, du bruger i hverdagen som cykelhjelme, paraplyer, huer og handsker.

Den integrerede entré

Er din entré ikke indrammet af fire vægge, men som en del af stuen, skal den matche indretningen i resten rummet. Selvom entréen ofte er en lille del af hjemmet, er der et væld af muligheder for at lade den være en stilfuld del af stuen. Vælg eksempelvis en fin bænk eller stol til at sidde på, når du skal have sko på.

En knagerække er også et must i enhver entré, så dine gæster har mulighed for at hænge overtøjet. Vælg en knagerække eller stumtjener, der passer til resten af rummets udtryk.

Entréen som bryggers

Hvis du bruger den samme indgang til fint brug som til hverdag, fungerer entréen i mange hjem også som bryggers. Bryggerset som entré er hjemmets multifunktionelle rum, hvor du både opbevarer overtøj, vasker tøj og tager imod dine gæster.

Hvis du bruger entréen som bryggers, er det en god idé at vælge skabe fra gulv til loft med god opbevaringsplads for at skjule praktiske ting som vaskesøjle, elinstallationer eller strygebræt. På den måde bliver det også nemmere at holde rummet ryddeligt.  

Få mere information

Har du brug for mere vejledning eller flere råd til indretningen af entréen,
står vores eksperter altid klar til at rådgive dig.

Book et gratis designmøde
HTHs køkkeneksperter
Snedkerskab til entré med skydelåger | HTH

Oplev din nye entré

Kom forbi din nærmeste HTH-butik
og oplev de forskellige løsninger til indretningen af din entré.

Find din lokale HTH-butik