SÅDAN UDNYTTER DU DIT KØKKENBUDGET FULDT UD

Vi giver dig 5 tips til, hvordan du holder prisen på køkkenet i bund uden at gå på kompromis med dine drømme.

Lyst højglanskøkken i hvid
Køkkenekspert Sofie Larsen | HTH

Køkkenekspert, Sofie Larsen

”Der er mange løsninger, der tilgodeser dine drømme og din pengepung”

Køkkenet er boligens vigtigste rum, og et nyt køkken skal være til glæde og gavn i mange år fremover, men det behøver ikke at koste en formue.

Køkkenekspert Sofie Larsen | HTH

TIP #1: Bevar placering af vand og el i køkkenet

Når prisen på dit nye køkken skal holdes nede, er det en god idé, at du bevarer den nuværende placering af din køkkenvask og hvidevarer. Der er nemlig mange penge at spare ved ikke at tilkalde VVS’eren og elektrikeren til at flytte afløb og stikkontakter.

Er flytningen nødvendig for at få dine køkkendrømme opfyldt, kan det godt betale sig, at du spørger flere håndværkere om en pris på køkkenopgaverne, og derved få det bedste tilbud.

TIP #3: Find kreativiteten frem

Når dit køkken skal indrettes budgetvenligt, er det godt at finde de kreative løsninger frem.

Åbne hylder af gamle gulvbrædder, vitrineskabe med genbrugsvinduer eller andre retro-opbevaringsløsninger kan holde prisen på et nyt køkken nede. Samtidig er de kreative løsninger med til at gøre dit køkken unikt og personligt.

Der er meget inspiration at hente i boligmagasiner eller online, eksempelvis på Pinterest, hvor en søgning på ”kitchen ideas” giver mange kreative idéer.

TIP #5: Gør det selv

Prisen på et nyt køkken kan påvirkes væsentligt, hvis du kan gøre dele af arbejdet selv. Er det et ældre køkken, du selv kan rive ned og derved spare på håndværkerregningen? Måske har du mod på selv at samle skabe og skuffer? Her kan du med fordel overveje en gør-det-selv løsning med HTH GO.

Det handler om at prioritere og finde frem til, hvad du selv kan og hvad du har brug for professionelle håndværkere til.

TIP #2: Materialevalget er afgørende

Det er ikke ligegyldigt, hvilke materialer du vælger til dit nye køkken, når budgettet skal holdes nede.

En bordplade i granit belaster budgettet mere end en laminatbordplade, selvom laminat ikke er et dårligt valg, hvis du ønsker en robust og rengøringsvenlig bordpladeløsning.

Der findes et hav af materialer til køkkenet, og med de rette valg kan du få overraskende meget køkken for pengene.

TIP #4: Gå på tilbudsjagt

Køkkenbranchen er spækket med gode tilbud, der kan holde prisen på dit køkken nede. Du finder ofte fordelagtige hvidevarepakker og særtilbud, hvor du får noget ekstra med i prisen.

Prøv også at holde øje med butikkernes udstillingsmodeller. De bliver ofte skiftet ud, for at få plads til nyheder i butikken, og kan derfor købes til fordelagtige priser. Hvis de ikke passer perfekt til dit nye køkken, kan du tilkøbe de dele, du mangler.

Utallige
LØSNINGER

Besøg din lokale HTH-butik og få endnu flere idéer til,
hvordan du udnytter køkkenbudgettet bedst muligt.

Find din nærmeste HTH-butik
HTHs køkkeneksperter
Nordic Spirit | HTH

SE DINE MULIGHEDER

Vores køkkeneksperter står klar til at hjælpe dig
med at finde den køkkenkærlighed, der passer til dit budget.

Book et gratis designmøde