Udnyt pladsen med skabe til skråvægge

Et skydedørsskab til skråvægge er en optimal måde at udnytte pladsen i skæve vinkler, hvor det kan være svært at indrette. Derudover får du masser af opbevaringsplads, og skydelågerne giver rene flader i rummet.

Har du plads til en indbygget garderobe?

Har du en regulær endevæg med skråvægge, kan du udnytte pladsen optimalt med et indbygget skab med skydelåger. Højden og størrelsen på skydelåger, korpus og inventar kan også tilpasses, så de passer ind.

Du skal kun tænke på, at der skal være loftbredde nok til to firkantede skydedøre. I siderne kan skydedørene tilpasses, så du får fuldt udbytte af pladsen under skråvæggen.

Få hjælp til din garderobe

Hos HTH står vi klar til at rådgive, når du skal
have ny garderobe. Vi tager udgangspunkt i
dine ønsker og behov.

Få tegnet din garderobe hos din lokale HTH-butik,
der også kan hjælpe med opmålingen til et
indbygget garderobeskab.

Gem opbevaringen væk bag skydedøre

Prioriterer du én komplet garderobeløsning med skydedøre, kan du gemme opbevaring væk, så du får plads til at indrette resten af rummet, som du vil.

På den måde får dit nips og kunst lov til at spille hovedrollen i din indretning i stedet for flere forskellige opbevaringsløsninger, der skaber rod.

Få tips til garderobeindretningen

Walk-in-closet | HTH
Walk-in-closet | HTH Walk-in-closet | HTH

Sammensæt garderoben efter dine behov

En garderobe til skråvægge kan indrettes efter dine ønsker og behov. Kombinér hylder, skuffer, bøjlestænger og udtræk, som passer til din garderobe.

Udover inventaret i din skydedørsgarderobe er det vigtigt med en god belysning samt et helkropsspejl, så du kan se, hvordan dit tøj passer sammen.

Få tips til garderobeindretningen

SKYDEDØRE DER PASSER TIL DIN STIL

Vælg fra et stort sortiment af farver og materialer til dine skydedøre, så de passer til din indretning.

Overvej også et integreret spejl på en eller to af skydedørene, så du ikke skal afsætte vægplads til et stort spejl.

Design dine skydedøre

Snedkerskab til entré med skydelåger | HTH
Walk-in-closet | HTH Walk-in-closet | HTH

Bliv inspireret til din garderobe

Gå på opdagelse i billedgalleriet, og find inspiration til både design, indretning, farver og materialer blandt de mange forskellige garderobeløsninger fra HTH.

Se billederne

Alle rum og vinkler

Det betyder ikke noget, hvor skrå eller skæve væggene er. Skydedørsskabe til skråvægge kan skræddersyes til husets skævheder.

Hvis det ikke kun er garderoben, der skal indrettes med et indbygget skab, kan du også få skydedørsskabe til bryggers, entré, kontor eller noget fjerde. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Vores konsulenter står altid klar til at hjælpe dig, så du kan få svar på alle dine spørgsmål, inden du investerer i ny garderobe.
HTH Køkkenekspert
Snedkerskab til entré med skydelåger | HTH
Snedkerskab til entré med skydelåger | HTH
HTH Køkkenekspert