Frisk dit køkken op

Forandring fryder. Det kan især alle, der holder af indrette og gøre sin bolig lækker, skrive under på.

Enkelt og tidløst minikøkken med brede skuffer

Ligesom møbler i boligen ofte skiftes ud, fordi der skal ske noget, så behøver køkkenet ikke stå urørt hen mange år, efter det er blevet installeret. Trends inden for bolig skifter nogen gange lige så hurtigt som mode. Derfor kan et køkken, som måske kun er få år gammelt, virke ældre end det er.

Men der er masser af måder, man kan friske sit køkken op. Det kan være for at opdatere looket. Eller fordi ens hverdag er anderledes, end da køkkenet blev designet, så den funktionelle indretning skal tilpasses nuet. Det behøver hverken være dyrt eller besværligt. Vi har samlet lidt eksempler, som langt de fleste kan klare uden hjælp fra en håndværker.

Skift låger

Trænger køkkenet til at blive frisket op, så vælg nye låger. Det er lågerne, der giver køkkenet sit look, og at udskifte dem med nye er en enkel og billig måde at få et helt ”nyt” køkken.

De mørke låger kan udskiftes med lyse, og låger med greb kan byttes til grebsløse låger. Alt hvad det kræver er, at man køber nye låger i samme mål som de gamle.

Besøg din lokale HTH -butik og få gratis rådgiving om at skifte låger.

Nye greb

- Kan ændre køkkenets udtryk markant.

Nye greb til lågerne har en stor effekt på køkkenets stil og koster ikke meget. Effekten kan både skabes med andre former, størrelser og materialer.

Det eneste, du skal være opmærksom på, når du vælger nye greb, er, at de kan monteres i de huller, hvor de gamle greb sad, så køkkenlågen stadig er intakt. 

Se alle greb i kataloget "Fronter og tilbehør"

Luksus med
Soft luk

Med Soft Luk er det slut med larmende skuffer og skaber, der smækker i. I stedet for lukker de stille og lydløst. Det er rart for alle, der opholder i køkkenet – og det slider mindre på køkkenet.

Soft Luk kan eftermonteres på stort set alle HTH modeller – og for den sags skyld mange andre køkkener – og det tager kun kort tid at klare det selv.

Køb Soft Luk her

Fra skab til skuffer

Hvis du mangler skuffer i dit køkken og kan undvære et skab eller to kan du rimeligt enkelt ændre dit skab til at blive til et skuffeskab.

Lågen skal blot afmonteres og så skal de gamle hylder ud og de nye skuffer sættes ind.

Det hele kan købes direkte her eller i en af vore butikker. 

Brug for mere inspiration

Der er mange andre måder, man kan friske sit  køkken op på. En ny bordplade har en stor effekt på køkkenets look.

Udskift de fritstående hvidevarer med nye energieffektive produkter, der kan indbygges. 

Aftal et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde med en af HTHs indretningskonsulenter.