Indret dig til wellness på badeværelset

Badeværelset er blevet et leverum, hvor vi lukker omverdenen ude og kan nyde alenetiden. Det er også her, du starter dagen og gør dig klar til store og små anledninger. Få tips til at indrette et badeværelse, der indbyder til velvære og nydelse.

Book et møde med en ekspert

Få hjælp til at designe et badeværelse,
der indbyder til wellness og afslapning.
Når vi ved, hvad du er ude efter,
kan vi nemt udregne en pris
på dit drømmebadeværelse.

Book et gratis designmøde HTH-ekspert,
og undgå ventetid ude i butikkerne.

Nordic Spirit Natur Eg | HTH
Hvidt fransk badeværelse fra HTH Vind Ecooking-produkter | HTH

Indret badeværelset som et leverum

Et badeværelse kan hurtigt blive koldt og kedeligt, hvis der ikke er noget til at bløde de hårde, praktiske overflader som fliser, porcelæn og glas op. Ved at bruge interiør, du normalt ville indrette køkkenet eller stuen med, kan du gøre badeværelset til et indbydende opholdsrum med en hjemlig fornemmelse.

Du kan eksempelvis bruge et almindeligt gulvtæppe i stedet for en bademåtte og lege med farver og mønstre. En anden idé er at bruge et personligt krus i keramik i stedet for en tandbørstekrus i plastik og tilsætte kunst og plakater til badeværelse.

Helstøbt bordplade med vask

Når du vælger bordplade og vask, er det vigtigt både at tænke praktik og æstetik. En bordplade med en integreret vask giver et strømlinet look, der passer perfekt ind i wellness stilen.

Sørg for, at der er plads til en håndsæbe og tandbørster ved vasken, medmindre du har tænkt på en anden løsning til det.

Få tips til bordplader til badeværelset

Harmony Dark | HTH
Focus | HTH HTH_NordicAtmosphere_14071

Belysning på badet

Dufte og belysning er med til at gøre oplevelsen på badeværelset bedre. Det bedste resultat, får du, ved at kombinere flere lyskilder, der både dækker de praktiske behov og er stemningsfyldte. Vær opmærksom på de gældende regler for lys på badeværelset.

Praktisk belysning
Det er naturligvis vigtigt med praktisk og optimal belysning til de daglige rutiner. Det kan være spot i loftet eller ved spejlet.

Dekorativ belysning
Brug lamper, du normalt ville bruge i køkkenet eller stuen til at skabe stemning på badeværelset. Kombinér også gerne med levende lys eller duftelys, som du kan tænde, når du vil bruge ekstra god tid på selvforkælelse.

Spejl med lys
Et spejl med lys giver en flot lyseffekt og leder straks tankerne hen på wellness. Du kan vælge mellem forskellige løsninger som et spejl med baggrundsbelysning eller integreret lys.

Et bad skal opleves

Uanset om du blot ønsker at puste nyt liv i dit gamle badeværelse eller er på jagt efter et helt nyt badeværelse, kan vi hjælpe dig.

Kom forbi din nærmeste HTH-butik, og oplev vores badmodeller og -løsninger i inspirerende miljøer.