Sådan indretter du et multifunktionelt bryggers

Bryggerset er et multirum, der kræver en gennemtænkt bryggersindretning for at fungere både som en indbydende entré, vaskerum, grovkøkken og opbevaringsrum

Få idéer til indretningen af et indbydende og praktisk bryggers.

BRYGGERS OG ENTRÉ I ET

Hvis dit bryggers også fungerer som hjemmets primære indgang, skal du i højere grad tænke over det æstetiske udtryk, da entréen er det første rum, dine gæster møder.

Brug skydelåger i bryggersindretningen til at skabe rene linjer og skjule elinstallationer, rengøringsartikler, vaskesøjle eller fodtøj og overtøj, der kan få bryggerset til at virke rodet.

Få mere inspiration til entréindretning

FÅ HJÆLP TIL INDRETNINGEN

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvordan du
indretter din entré, kan du kigge forbi din
nærmeste HTH-butik, hvor du kan snakke med en
af vores eksperter.

BRUG SLIDSTÆRKE MATERIALER

Bryggerset er et rum, som nemt bliver udsat for slitage, når gæster og husets beboere passerer og arbejder i rummet. Mudrede sko, beskidt overtøj og meget andet stiller krav til, at materialerne i bryggerset er slidstærke og kan holde til rengøring og vandpåvirkning.

Vælg eksempelvis laminat, melamin eller folie som robuste materialer til lågerne og rustfrit stål, CoreStone, eller Corian til bordpladen. Du kan vælge alle HTH design til køkken, bryggers, bad og garderobe, så du får et ensartet look i hele hjemmet.

Se alle låger fra HTH

Prioritér en vask i bryggerset

Det er praktisk at have en vask i bryggerset, når rummet også fungerer som vaskerum eller grovkøkken. På den måde kan du skåne køkkenvasken, når du skal rense jord af grøntsagerne fra haven eller ordne blomster og potteplanter.

Vælg eksempelvis en diskret vask, der falder i med bordpladen, eller giv bryggerset karakter med en sort vask eller en vask i messing og et matchende armatur.

Få tips til at vælge vask og armatur

Indret bryggerset med skydedøre

Skydedøre i bryggerset giver god plads til opbevaring, da du kan udnytte højden fra gulv til loft og sætte masser af hylder op bag dørene. Skydedøre sparer også på pladsen, da de ikke åbner udad – og det er særligt en fordel i det lille bryggers.

Skydedøre er derfor geniale i bryggersindretningen, når du vil gemme familiens fodtøj, overtøj og regntøj af vejen. Skydedøre gør det også nemmere at opbevare større ting som støvsuger, koste, gulvspande, trappestige, strygebræt og vasketøjsstativ.

Se mulighederne med skydedøre

OPLEV MULIGHEDERNE TIL BRYGGERSET

Få meget mere at vide om indretning af bryggerset hos din lokale HTH-butik.

Vi har udstillet flere løsninger, der kan hjælpe dig med at indrette dit drømmebryggers.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Hvidt og minimalistisk bryggers - Model Mono
Hvidt og minimalistisk bryggers - Model Mono
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH