Bryggersindretning

Indretningen af bryggerset er essentielt for det færdige resultat. Efter du har gjort dig overvejelser omkring, hvad dit nye bryggers skal være for dig, kan du i samarbejde med en HTH-indretningskonsulent finde løsninger til, hvordan du bedst muligt indretter dit nye bryggers, så du får det optimale resultat.

Bryggerset som entre?

Hvis dit bryggers også er boligens primære indgang, bør du i højere grad tænke over det æstetiske udtryk. Fungerer bryggerset som hjemmets entre, bliver rummet det første, dine gæster møder i boligen. Overvej hvor stort et behov du har for en vask i bryggerset, da vasken ofte signalerer arbejdsrum frem for en indbydende indgang. Det er derfor vigtigt, at du tænker over indretningen af entréen.

I bryggerset vil der ofte gemme sig en del installationer til el og vand, som ofte ikke er de mest dekorative. Det kan være dyrt at flytte installationer. Heldigvis kan du snildt skjule diverse installationer i skabe ved at planlægge indretningen lidt praktisk.

Opbevaring i bryggerset

Undgå kaos i bryggerset med smarte opbevaringsløsninger. Giv hver ting sin egen plads og pas på ikke at overfylde skabene, derved undgår du nemmere rod. Gør dine skabe til skuffeskabe, og få et bedre overblik over indholdet. Overvej om rummet egner sig til skydedørsløsninger, eller om du foretrækker almindelige højskabe. Fordelen ved skydedørsløsninger er, at de egner sig til selv de mindste rum, da skabsdørene ikke går udad, når de åbnes.

For at opnå det resultat du ønsker, har vi udarbejdet en bryggersguide, som hjælper dig gennem processen trin for trin.

Bryggerset er ofte et gennemgangsrum, og det er derfor vigtigt med god gulvplads. Sørg for at udnytte pladsen i bryggerset til opbevaring i skabe fra gulve til loft, hvor du kan gemme familiens fodtøj, overtøj, regntøj, strygebrættet, gulvspanden og koste. Tag også gerne højde for de større ting som støvsuger, trappestige, strygebræt og vasketøjsstativ. Se vores accessories til skabet, som kan give en mere optimal skabsindretning.

Lad dig inspirere af forskellige bryggersløsninger i vores bryggersgalleri, hvor du kan finde masser af inspiration til dit nye bryggers.