Bryggersdesign og hvidevarer

Bryggerset er for mange et vigtigt arbejdsrum i boligen. Benytter du bryggerset som boligens centrale indgang, bør du overveje en indretning og et design, som både er praktisk og lækker.

Sliding doors

Hvad du bør overveje

Benytter du bryggerset som boligens centrale indgang, bør du overveje en indretning og et design, som virker både praktisk og lækker, idet rummet er dine gæsters første møde med dit hjem.

Hos HTH hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bryggersløsning, som passer til dine behov, og som er i tråd med resten af din bolig.

HTH hjælper dig med den rigtige løsning

Hos HTH hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bryggersløsning, som passer til dine behov, og som er i tråd med resten af din bolig.

Kig forbi HTH butikken og lad os hjælpe dig med den rigtige løsning.

Genbrug eller nye hvidevarer

Hårde hvidevarer er ofte en af de dyre poster til den nye bryggersløsning. Hvis dine hvidevarer er af nyere dato, kan du med fordel overveje, om du vil genbruge disse for at få et større et budget til elementerne i dit bryggers.

De nye hvidevarer er væsentlig billigere i drift og bedre for miljøet. Det kan derfor være en fordel at skifte gamle hvidevarer ud med nye. Herudover er der stor forskel i fx lydniveau, idet teknologien konstant byder på forbedringer.

Valg af hvidevarer

Vaskemaskine, tørretumbler og ofte også fryseren er de hvidevarer, som typisk placeres i bryggerset. Hvis du foretrækker, at vaskemaskine og tørretumbler ikke skal stå synlig frit, kan disse elegant skjules bag skydelåger. Skal der være plads til fryseren, findes der både kummefrysere og skabsfrysere. Hvis du vælger en skabsfryser, kan du vælge, om fryseren skal være fritstående eller integreret. At integrere vil sige at fryser/køleskabet er med samme låge, som de valgte skabslåger.

Opbevaring i bryggerset

Indretningen af bryggers afhænger i høj grad af, hvilke krav der sættes til rummet. Lige fra enkel opbevaring med vaskesøjle og til grovkøkken.

Skal bryggerset også fungere som entre, bør du i høj grad tænke på opbevaringsmuligheder. På den måde kan du bedre sørge for at gemme overtøj, sko og andet, som du ikke bruger hver dag.

Lad HTH hjælpe dig med din bryggersløsning

HTH’s dygtige konsulenter har det overordnede overblik og erfaringer med at indrette bryggerser. Vi kan derfor hjælpe jer med at vælge netop de løsninger og hvidevarer, som passer til jeres bryggers.

Vi lytter til vores kunders behov og hjælper dem med at vælge den bryggersløsning, som passer til boligens stil, og som opfylder familiens krav. Uanset om du søger et design med rene og enkle linjer, eller mere er til et klassisk design, kan HTH finde en løsning, der passer til dig.

Book et gratis og uforpligtende møde med en HTH-konsulent her, og kom godt fra start med dit nye bryggers.