Kombinér dit bryggersdesign med hvidevarer

Bryggerset er for mange et vigtigt arbejdsrum, der rummer flere funktioner. Et bryggers skal derfor have en funktionel indretning, som udnytter pladsen på bedste vis.

Stort og lyst bryggers i hvid eg
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH

Indretningsekspert, Thomas Karlsen

”Bryggerset skal være et funktionelt rum, og det stiller krav til indretningen”

Vaskerum, entré, grovkøkken eller en kombination af det hele. Et bryggers kan have mange funktioner. Det stiller krav til den måde, du indretter bryggerset på.

Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH

Hvidevarer i bryggersindretningen

Hårde hvidevarer får ofte plads i bryggerset. Hvis dit bryggers er indrettet i kombination eller forlængelse af din entré, er det værd at overveje, om du skal gemme hvidevarerne væk.

Vaskemaskine, tørretumbler og fryser er blandt de hvidevarer, der typisk bliver placeret i et bryggers. Foretrækker du, at din vaskemaskine og tørretumbler ikke står synligt, kan du elegant skjule dem bag skydelåger.

Funktionalitet i bryggerset

Indretningen af bryggerset afhænger i høj grad af hvilke krav, der er til rummet. Lige fra opbevaringsløsninger med vaskesølje til et grovkøkken. Da du ofte bruger bryggerset til forskellige formål, er det også vigtigt, at du tænker over funktionaliteten.

Overvejer du en vaskemaskine og tørretumbler i dit bryggers, skal du tænke over højden på vaskesøjlen. Løft gerne vaskesøjlen op i et niveau, hvor du får en god arbejdshøjde.

Vaskerum i bryggerset

Dit valg af hårde hvidevarer er en bekostelig post til den nye bryggersløsning. Hvis dine hvidevarer er af nyere dato, er det derfor værd at overveje, om du skal genbruge dem, så du får et større økonomisk råderum til andre elementer i bryggerset.

Nye hvidevarer er dog noget billigere i drift og bedre for miljøet. Det kan derfor være en fordel, hvis du skifter de gamle hvidevarer ud. Derudover er der forskel på støjniveauet, da teknologien konstant forbedres.

Få mere information

Har du brug for flere råd til, hvordan du kombinerer dit bryggersdesign med hvidevarer,
kan du altid kigge forbi din nærmeste HTH-butik, hvor du kan få en snak med en af vores eksperter.

Book et gratis designmøde
HTHs køkkeneksperter
Stilrent og klassisk bryggers i hvid

Se alle mulighederne

Få mere af vide om de forskellige løsninger til dit bryggers hos din lokale HTH-butik.
Vi har udstillet forskellige løsninger, der kan hjælpe dig med at finde det rette bryggers.

Kom og oplev dit nye bryggers