Bordplader til bryggers

Bryggerset bliver brugt som hjemmets arbejdsrum, hvor mange af hverdagens praktiske gøremål ordnes. Derfor skal du også vælge en bryggersbordplade, der indfrier de behov, du har.

Minimalistisk bryggers i lyst og hvidt design - HTH
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH

Køkkenekspert, Thomas Karlsen

”Tænk over dine behov og hvilket materiale, der passer til din stil”

Ekstra bordplads gør det nemmere, når vasketøjet skal lægges sammen og vinterstøvlerne skal renses. Når du vælger bordplade til din bryggersindretning, skal du derfor overveje, hvad du bruger bryggerset til.

Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH

Valg af materiale

Bordplader til bryggerset fås i flere forskellige materialer, præcis som til køkkenet og badeværelset. Vi anbefaler, at du tager dig god tid til at vælge bordplade til bryggerset.

Det er en smagssag, hvilken bordplade, du synes, der passer bedst til dit bryggers. Men vi anbefaler, at du vælger en bordplade, der matcher din bryggersmodel, og som passer til resten af din boligstil. Overvej derfor grundigt hvilket materiale, der passer til din stil.

Grovkøkken i bryggerset

Mange bruger bryggerset som et grovkøkken til at ordne køkkenarbejde, som at skylle grøntsager fra haven eller rense fisk. Afhængig af om det er tiltænkt, at du vil bruge dit bryggers som grovkøkken, skal du overveje hvor stor en bordplade, du har behov for.

Derudover skal du have med i overvejelserne, om du har brug for en vask i bordpladen. En ekstra vask kan være praktisk i mange situationer, da du undgår at slæbe skidt og jord ind til køkkenvasken. Det gør dog også bordpladen en anelse dyrere, så det er værd at overveje, om du har behov for en vask i bordpladen eller ej.  

Mere information

Mangler du vejledning i at vælge den bordplade, der passer bedst til dig?
Vores eksperter står altid klar til at hjælpe dig.

Book et gratis designmøde
HTHs køkkeneksperter
Minimalistisk bryggers i hvid - Model Mono - HTH

Mærk dine muligheder

Ønsker du at mærke bordpladen, inden du vælger?
Kig forbi din lokale HTH-butik og bliv inspireret.

Besøg din nærmeste HTH-butik