Bordplader til bryggers

Bryggerset bliver ofte brugt som hjemmets arbejdsrum. Derfor er der ofte brug for ekstra bordplads f.eks. til at sortere og lægge vasketøj sammen på.

Bordpladen til bryggerset fås i flere forskellige materialer, præcis som til køkkenet og badeværelset. Vi anbefaler, at du, ligesom med køkken og badet, tager dig god tid til at vælge bordplade til bryggerset. Nogle af de ting, du bør overveje, inden du vælger bordplade, er:

  • Hvilket materiale passer til din stil?
  • Skal der være vask i bordpladen?
  • Bruges bryggerset også som boligens indgang?

Det er naturligvis en smagssag, hvilken type bordplade, man synes, passer til bryggerset. Men vi anbefaler, at du vælger en bordplade, der matcher din bryggersmodel, og som passer til resten af din boligstil. Nedenfor har vi fremhævet tre af de mest populære valg af bordplader til bryggerset, men foretrækker du andre materialer, så kom forbi din nærmeste HTH, og få en snak med os om, hvilke typer af bordplader vi tilbyder.

Bordpladen i massivt træ

En massiv træbordplade er et populært valg til både bryggers og køkken, og det forstår man udmærket – for en velplejet bordplade i massivt træ er smuk og giver rummet et naturligt løft. Vedligeholdes bordpladen efter behov, er den ligeledes mindre modtagelig for vand mv. Træbordpladen giver et varmt og indbydende udtryk i form af den naturlige glød fra træet.

Læs mere om den massive træbordplade her, og hvordan du skal vedligeholde den.

Laminatbordpladen

Laminat er ofte den foretrukne bordplade til køkken, bad og bryggers. Hovedsageligt fordi du her får en bordplade til en overkommelig pris. Laminatbordpladen er desuden slidstærk og kræver minimal vedligeholdelse.

Læs mere om laminatbordpladen her.

Granitbordplade

Bordpladen i granit er et eksklusivt valg, der giver et ekstra lækkert look til bryggerset. Herudover skabes et stilrent udtryk, hvis du vælger en granitbordplade i samme nuancer som fliserne på gulvet. Det kan derfor være en fordel at bestille bordplade og fliser på samme tid således at farvetonerne er helt afstemt.

For at få mere information om bordpladen i granit, samt hvordan du vedligeholder den, kan du læse med her.