BORDPLADER TIL BRYGGERS

Ekstra bordplads i bryggerset gør det nemmere, når vasketøjet skal lægges sammen, og vinterstøvlerne skal renses. Når du vælger bordplade til din bryggersindretning, skal du overveje, hvad du bruger bryggerset til. Se de bedste bordpladetyper til bryggerset.

VALG AF MATERIALE

Bordplader til bryggerset fås i flere forskellige materialer, præcis som til køkkenet og badeværelset. Uanset hvilket rum, du vælger bordplade til, er der særligt tre ting, du skal overveje: stil, behov og budget.

Det kan være en fordel, at bordpladen i bryggerset er slidstærk og nem at rengøre, så den passer til hverdagens praktiske gøremål. Ellers er det en smagssag, hvilken bordplade, du synes, der passer bedst til dit bryggers.

Bliv guidet i bordplader

FÅ HJÆLP TIL AT VÆLGE

Har du brug for flere råd til at vælge bordplade
til dit bryggers, kan du altid kigge forbi din
nærmeste HTH-butik, hvor du kan få en snak
med en af vores indretningseksperter.

Overvej en bryggersvask

Afhængigt af, hvordan du vil bruge dit bryggers, skal du overveje hvor stor en bordplade, du har behov for. Derudover skal du have med i overvejelserne, om du har brug for en vask i bordpladen.

En ekstra vask kan være praktisk i mange situationer, da du undgår at slæbe skidt og jord ind til køkkenvasken. Vælg gerne en stor og rummelig vask, så du har plads til en gulvspand og god arbejdsplads.

En bryggersvask gør dog også bordpladen en anelse dyrere, så det er værd at overveje, om du reelt set har behov for en vask i bordpladen eller ej.

Få inspiration til dit bryggers

MÆRK DINE MULIGHEDER

Kom ned og mærk ved bordpladematerialerne, inden du vælger. Vores HTH-eksperter står klar til at hjælpe dig.

Få mere at vide om de forskellige løsninger til dit bryggers hos din lokale HTH-butik.
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH
Hvidt og minimalistisk bryggers - Model Mono
Hvidt og minimalistisk bryggers - Model Mono
Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH