Bæredygtig affaldssortering i køkkenet

Få sorteret dit køkkenaffald på en nem måde med et bæredygtigt affaldssystem.


NYTÆNKNING INDEN FOR BÆREDYGTIG AFFALDSSORTERING

En affaldsspand med flere rum gør det muligt at sortere køkkenaffaldet på en bæredygtig og hensigtsmæssig måde. Samtidig er en affaldsspand en praktisk detalje, der er til stor gavn i hverdagen.

Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH

Køkkenekspert, Thomas Karlsen

”AFFALDSSORTERING ER GODT FOR BÅDE MILJØ OG SAMVITTIGHED”

Med affaldsspande, der har flere rum, bliver affaldssorteringen i køkkenet nemmere og mere overskuelig.

Jeg står klar til at rådgive dig om mulighederne for at indrette dit køkken, så affaldssortering bliver nemt.

Book et gratis designmøde her >>>

Køkkenekspert Thomas Karlsen | HTH

HOLD STYR PÅ KØKKENAFFALDET

Køkkenets affaldsspand er måske ikke det første, du tænker på, når du skal planlægge et nyt køkken. Ikke desto mindre er dit valg af affaldsspand vigtigt for funktionaliteten i køkkenet.

Under madlavningen bruger du skraldespanden i køkkenet mere, end du tror. Derfor skal du også tænke over, hvordan du nemmest skaffer dig af med dit køkkenaffald. Vil det eksempelvis være med en integreret affaldsspand, du kan rulle ud som en skuffe, fremfor at skulle åbne et skab?

Se hvordan du indrettter dit køkken

Affaldssortering gør en forskel

Sortering af dit køkkenaffald er mere end bare en praktisk foranstaltning. Det er en løsning, der gavner både miljøet og din gode samvittighed. De fleste vil gerne gøre noget godt for miljøet ved at sortere køkkenaffaldet, men det kan blive besværligt, hvis forholdene ikke er til det.  

Med affaldsspande, der har flere rum, bliver affaldssorteringen i køkkenet nemmere og mere overskuelig. Desuden hjælper affaldssorteringen med at reducere madspild, og det har en positiv effekt på CO2-regnskabet.

Større krav om sortering i sigte

Affaldssortering gør hele forskellen mellem, om affald kan genanvendes, eller det skal på forbrændingen. Når vi genanvender køkkenaffaldet, har det en gavnlig effekt på CO2-udledningen, som ifølge Miljøstyrelsen mindskes med 589.000 tons årligt, hvis alle danske hjem sorterer sit affald.

I dag er det forskelligt fra kommune til kommune hvilke forventninger og krav, der er til affaldssortering. Det øgede fokus på klima og miljø kan betyde, at der kommer flere krav til, hvordan vi håndterer køkkenaffald, og så er det en fordel at være forberedt med en bæredygtig skraldespand i køkkenet.

Få mere information

Har du brug for råd og vejledning til, hvordan du får bæredygtig affaldssortering ind i dit køkken, kan du altid kigge forbi din nærmeste HTH-butik, hvor du kan få en snak med en af vores køkkeneksperter.

Book et gratis designmøde
HTHs køkkeneksperter
Affaldsløsning | HTH

Se alle mulighederne

Få meget mere af vide om løsninger til affaldssortering hos din lokale HTH-butik.
Vi har udstillet flere forskellige løsninger, der kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit køkken.

Kom og oplev dit nye køkken