Du er her: Forside / FrameFlexID - opbevaringsglas 8 stk

FrameFlexID - opbevaringsglas 8 stk

HTH | 00W802700

GDS GDS
Beskrivelse

431,25 DKK

inkl. moms

Tilgængelighed

På lager om 10 dage i HTH GO Odense

Vælg en anden butik
Mulighed for levering

Forventes afsendt inden for 5 arbejdsdage

Skab dit eget HTH design.

Vi har udvalgt de mest populære og indretningsvenlige skabsløsninger lige netop til dit projekt. HTH’s gennemtænkte kvalitetssortiment leveres i flade pakker lige til at samle. Og til en ekstraordinær god pris.


Unikt design med mange muligheder

FrameFlexID er vores fleksible og åbne opbevaringssystem til dine yndlingsting. Både de dekorative og personlige, og dem, du ofte bruger når du er i køkkenet. FrameFlexID systemet består af en række metalrammer, som kan hænge eller stå, samt forskellige tilbehørselementer i glas, kunststof og hvidpigmenteret ask, som kan sammensættes lige efter dine ønsker.

8 stk. opbevaringsglas i porcelæn med korklåg. Opbevaringsglassene er i et enkelt og tids løst design som passer til det moderne køkken. Glassene kan benyttes til tørrede krydderier, slik eller ligende. Glassene er rummelige med en højde på 9 cm. og med en diameter på 8,2 cm.

Til at stille opbevaringsglassene på, anbefaler vi vores bakke i lys ask, som passer til opbevaringsglassene. Bakken har varenummer 00W803188 og købes særskilt. Bakken har 8 udfræsninger som passer til de 8 glas og giver et flot samlet design udtryk.


FrameFlexID tilbehør og kombinationsmuligheder
Tilbehør til FrameFlexID købes særskilt og fåes i 2 forskellige bredder - enten i fuld bredde 95,8 cm som fylder hele rammen eller i halv bredde 47,4 cm som fylder det halve af rammen.
Tilbehør i bredde 47,4 cm skal kombineres to og to sammen med et afstandsstykke på 1,0 cm (47,4 + 1,0 + 47,4 = 95,8 cm). Afstandsstykket medfølger FrameFlexID rammen.
Et eksempel på kombination af tilbehør i bredden 47,4 cm: knivblok (bredde: 47,4 cm) + afstandsstykke (bredde: 1,0 cm) + glashylde (bredde: 47,4 cm) udgør tilsammen dimensionen i 95,8 cm og passer i den fulde bredde af FrameFlex.

Varenummer 00W802700
Bredde 81mm
Højde 82mm
Dybde 81mm

Installation instructionsation instructions

Ingen tilgængelige dokumenter