HTH GO Skive

Kontakt

HTH GO Skive
Elskjærbakken 6
7800 Skive

Tlf.: 96 15 15 15

E-mailadresse: skive@hth.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Butikken er lukket alle helligdage.

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Besøg HTH i Skive

Hos HTH i Skive har vi et ønske om at tilbyde et køkkendesign, hvor dit nye køkken bliver samlingspunktet i hjemmet. Det moderne liv kræver sit køkken, og det er den filosofi, vi arbejder ud fra.

Med et nyt køkken fra HTH i Skive får du et køkken, der gør din hverdag lettere. Det sker igennem vores innovative og nytænkende løsninger, der bliver skræddersyet efter dine ønsker og behov, så det passer til netop din bolig.

Funktionalitet og nytænkning

Når du vælger et nyt HTH-køkken, sørger vi for, at der kælet for designet og detaljerne samtidig med, at funktionaliteten er i top. Det gør, at din hverdag bliver lettere, når du skal lave mad eller opbevare dit køkkenudstyr. Book et gratis møde og få en snak med vores køkkenkonsulenter om, hvordan vi kan gøre dine køkkendrømme til virkelighed.

Vores team hos HTH i Skive opfylder også andet end køkkendrømme. Går du og drømmer om nyt badeværelse eller en ny garderobe? Med vores innovative og nytænkende tilgang har vi altid en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Lad vores dygtige konsulenter hjælpe dig eller prøv selv at tegne dit køkken.

Vores team

Allan Søe

Indehaver

96 15 15 22

Alse@hth.dk

Thomas Kjølhede Svendsen

Indretningskonsulent

96 15 15 18

tkss@hth.dk

Helena Jakobsen

Indretningskonsulent

96 15 15 24

heja@hth.dk