Velkommen hos HTH GO på Fisketorvet

Kontakt

Fisketorvet
Kalvebod Brygge 59
1561 København V

Tlf.: 8837 8960

E-mailadresse: fisketorvet@hthgo.dk

Åbningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Bemærk butikken har ikke lager tilknyttet.

Afhentning/retur af varer foretages i HTHGO Glostrup.

Hvid enkelthed og naturlig minimalisme fra HTH

Udstillingsmodeller

Læs mere

Oplev HTHs butikskoncept på Fisketorvet
Tanken bag HTHs konceptbutik på Fisketorvet er, at du hurtigt og nemt kan vælge og købe dit nye designerkøkken til en attraktiv pris. Butikken er indrettet til at inspirere på et højt niveau, og den vil være spækket med den nyeste teknologi til at designe køkken, bad og garderobe.

Besøg en helt særlig HTH-butik
HTH butikken på Fisketorvet er ikke som andre køkkenbutikker. Med en central placering i et spændende centerområde, rykker butikken tættere på dig, der bor i byen. Butikken er på 200 kvadratmeter og derved mindre end de vanlige køkkenbutikker. Det stiller krav til indretningen, som er komprimeret og banebrydende smart, så du stadig får det hele med - og lidt til.

Få fingrene i den nyeste 3D teknologi
Hos HTH på Fisketorvet kan du prøve kræfter med den nyeste 3D-teknologi inden for køkkendesign. Teknologien er legende let, da du bygger dit eget køkken med Lego-lignende klodser. Din model bliver simultant gengivet i 3D på butikkens finger touch-skærm. Herefter kan du frit lege med farver, greb, bordplade og andre materialer. Det gør det lettere end nogensinde at lege med køkkendrømmen!

Trendzoner og hurtig visualisering
Butikken vil være opbygget i temaområder med trendzoner, moodboards, styleguides og masser af inspiration fra boligmagasiner og tilbehør. Derudover vil rullende køkkenmoduler og en ekstraordinær hurtig tegneservice kendetegne HTH GO butikken på Fisketorvet. Her kan du aflevere dine mål og ønsker og få en tegning i hånden blot én time efter.

Du bestemmer
HTH har designet en kollektion, der består af 12 nøje udvalgte design, som du kan sætte sammen med de ønsker, du har. Det giver dig mulighed for en individuel løsning, hvor du kan bruge kollektionen til både køkken, badeværelse, bryggers og garderobe. Det betyder samtidigt, at du kan få det, som du vil.

Du bestemmer, hvad du vil stå for og hvad, HTH GO skal hjælpe med. Ønsker du, at du står for det hele selv? Eller foretrækker du, at du samler skabene og vores professionelle håndværker monterer dem? Valget er dit.

Hvad kan vi hjælpe dig med?
Du er altid velkommen til at besøge os i HTH GO-butikken på Fisketorvet. Du kan booke et gratis og uforpligtende designmøde, hvor vi kan drøfte, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Foretrækker du, at du står for det hele selv, finder du tips og tricks på HTH GO. Det skal jo være let at gøre det selv, ikke sandt?

Vores team

Sarah Jean Kerley

Indretningskonsulent

52 34 56 88

sake@hth.dk

Jens Hother Fallesen-Ravn

Afdelingsleder

52 34 56 76

Jehf@hth.dk

Jette Kaasing

Indretningskonsulent

52 34 56 72

Jeka@hth.dk

Zaid Khalil

Indretningskonsulent

52 34 56 77

Zaka@hth.dk