Nyt bryggers - trin for trin

Få hjælp af HTH til dit nye bryggers – lige fra de første tanker til det færdige resultat med et spritnyt bryggers, som er klar til brug. I vores bryggersguide kan du trin for trin finde svar på mange af de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med etablering af dit nye bryggers.

1 Forberedelse

Bryggerset kræver forberedelse, præcis som når du skal have nyt køkken eller nyt bad. Det er vigtigt, at dit bryggers opfylder de krav, du måtte have til rummet.

Hos HTH anbefaler vi, at I gør jer nogle overvejelser omkring bryggersets funktion. Bruger du udelukkende rummet til vasketøjet, er det en fordel at tænke i, hvilke løsninger der er mest praktiske hertil. Bliver rummet også brugt som en del af boligens opbevaring, er det en fordel med ekstra bordplads og gennemtænkte skabsløsninger.

Desuden er det en fordel at lave en liste med fordele og ulemper ved jeres nuværende bryggersløsning, som I kan vende med jeres HTH-konsulent.

Her bør I overveje:

  • Nævn tre ting, som I er glade for ved jeres gamle bryggers.
  • Er der noget, der skal genbruges eller reetableres fra den gamle løsning?
  • Hvor mange hvidevarer skal bryggerset have, og kan I genbruge nogle af dem, I har?
  • Hvor meget plads ønsker I, og hvor meget har I til rådighed?
  • Skal rummet ændres i sin form, evt. slås sammen med et andet rum?
  • Hvor meget opbevaring har I brug? Og hvad skal I have opbevaret i bryggerset?
  • Hvor meget bordplads har I brug for, og hvor meget vedligeholdelse ønsker I?


2 Gratis rådgivning

Uanset om du vælger en HTH GO-løsning eller køber et færdigt bryggers hos din nærmeste HTH Forum, så hjælper vi dig med gratis rådgivning hele vejen igennem dit forløb – fra de første tanker til det færdige bryggers.

Book et gratis rådgivningsmøde
Indretningskonsulentens fornemmeste opgave er at lytte til dine ønsker og behov. Ud fra dine tanker vil din HTH-konsulent præsentere de muligheder og løsninger, som passer til jeres krav og til jeres bolig. Vi har stor erfaring med indretningsløsninger til både bryggers, køkken, bad og garderobe, og kan med vores årelange erfaringer hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer præcis til dig.

Under ’Forberedelse’ i vores bryggersguide kan du finde en tjekliste over nogle af de overvejelser, vi anbefaler, du har gjort dig inden vores møde. Listen sikrer os, at vi sammen kan finde den mest optimale løsning uden at glemme vigtige detaljer.


3 Indretning

Indretningen af bryggerset er essentielt for det færdige resultat. Efter du har gjort dig overvejelser omkring, hvad dit nye bryggers skal være for dig, kan du i samarbejde med en HTH-indretningskonsulent finde løsninger til, hvordan du bedst muligt indretter dit nye bryggers, så du får det optimale resultat.

Læs mere om hvordan du kan udnytte dit bryggers bedst mulig her.


4 Levering

Når dit nye bryggers bliver leveret, har vi sørget for at samle det for dig. Vi sørger desuden for at kontrollere, at alt er med, og at der ikke er kommet skader på din nye bryggersløsning.

Skulle der alligevel være eventuelle fejl eller mangler, garanterer HTH’s servicesystem, at disse bliver udbedret så hurtigt og effektivt som muligt.

Har du købt en HTH GO-bryggersløsning, skal du selv sørge for at hente dit nye bryggers i din nærmeste HTH-butik, og du står også selv for at samle og montere det.


5 Montering

Et bygge- og renoveringsprojekt kan hurtigt virke uoverskueligt for mange. Og dit projekt kan hurtigt blive forsinket eller dyrere, hvis du ikke har erfaringer med at bygge selv.

Hos HTH har vi specialiseret os i at montere løsninger til bryggerset, køkkenet, badet og garderoben, og du slipper derfor selv for alle bekymringerne, når du køber et bryggers hos HTH Køkkenforum.

Har du købt et HTH GO-bryggers, står du selv for monteringen af dit nye bryggers, men vi giver dig gerne gode råd med på vejen.


6 Tilfredshed

Hos HTH er kunden altid i centrum. Vi mener, at den eneste, der rigtigt kan bedømme vores produkter, er kunden. Og din tilfredshed er det vigtigste for HTHs succes.

Din bedømmelse af vores service og produkter er vigtig og tæller for os – lige fra dit første møde med din HTH-konsulent til dit færdige bryggers står klar.

Vores mål er at have branchens mest tilfredse kunder, og det betyder, at alle led i kæden bør fungere optimalt.

Alle butikker, hver eneste medarbejder – fra konsulent til montør – måles på den services, der ydes til dig som HTH-kunde. På den måde motiveres vi hele tiden til at gøre vores bedste, og tænke os om en ekstra gang.