SPEJLE TIL BADEVÆRELSET

Et spejl kan gøre en verden til forskel for rumopfattelsen på dit badeværelse. Badeværelsesspejlet reflekterer nemlig lys og skaber dybde i rummet, så det virker større.

Harmony Dark | HTH

Vælg det rigtige badeværelsesspejl

Du kan vælge mellem mange forskellige typer spejle til badeværelset. Du kan gå efter den seneste trend, praktiske behov eller æstetiske hensyn – eller en kombination heraf.

Vi guider dig igennem de forskellige muligheder, og giver dig en række praktiske råd, så du kan vælge det helt rigtige spejl til dit badeværelse.

 

Find dit personlige baddesign

Et hvidt badeværelse er et populært valg

Få badeværelset til at syne større

Et badeværelse, især de små, kan få et optisk boost af et stort spejl. De blanke flader opfanger og reflekterer lyset – og det skaber mere luft i rummet.

 

Er dit badeværelse uden vindue, kan et spejl ligefrem næsten gøre det ud for et vindue.

 

Få 7 tips til det lille badeværelse

Hvor højt skal spejlet hænge?

En god tommelfingerregel for placering af badeværelsesspejle er, at spejlets midte skal være i øjenhøjde på den laveste voksne i boligen.

 

Er der stor højdeforskel på den lavest og højeste voksne i dit hjem, er det en god idé at tjekke, om den højeste kan se hele sit ansigt i spejlet. Derved tager du hensyn til, at både lave og høje personer kan se sig selv i spejlet uden at bukke sig eller stå på tæer.

 

Få inspiration til dit nye badeværelse

Stilrent og hvidt badeværelse - HTH
Gråt badeværelse med skråvægge - Model Grå Silke

Spejlets form og størrelse

Der er snart ingen grænser for, hvilken form et spejl kan have. De fleste vælger dog et firkantet eller rundt spejl til badeværelset.

 

Den runde form er en flot kontrast på et badeværelse med firkantede fliser. Omvendt kan et rektangulært spejl fremhæve lige linjer, hvis badeværelset har en firkantet vask eller aflange fliser.

 

Spejlets størrelse afhænger af, hvor meget plads du har, og hvor meget du vil spejle. Vælger du et spejl, der går helt ned til vasken, skal du være indstillet på at pudse spejlet lidt oftere, da sprøjt fra armaturet nemt rammer spejlet.

 

Dit badeværelsesspejl kan skræddersys i størrelse og form, så det flugter med dine badmøbler og passer præcist til dit behov.

 

Hvilken vask skal du vælge?

Rundt spejl på badeværelset

Runde spejle er en populær trend på badeværelset, som tilfører spejlet en dekorativ funktion.

 

Inden du vælger det runde badeværelsesspejl, skal du dog være opmærksom på, at et rundt spejl har mindre spejlplads. Det kan derfor være en udfordring på familiebadeværelset, hvor der skal være plads til flere, der børster tænder, sætter hår og lægger makeup samtidigt.

 

Er du forelsket i de runde spejle, kan du enten sørge for, at deres omfang er tilpas stort eller bruge det runde spejl på gæstetoilettet, hvor det primære behov er at kunne se ansigtet i spejlet.

 

Sådan pifter du et gammelt badeværelse op

Harmony Dark | HTH
Hvidt badeværelse uden greb  - HTH

Væg-til-væg spejlet

Det store væg-til-væg spejl er skræddersyet til dit badeværelse og sikrer, at du har all den spejlplads, du ønsker. Det er især praktisk, når I bor flere sammen, som har brug for at spejle sig samtidigt.

 

Spejle i ét stykke kan skabe en flot og indbydende spejlvæg. Den store blanke flade er både eksklusiv og minimalistisk i sit udtryk.

 

Overvejer du en walk-in-garderobe?

Integreret lys i spejlet

Et spejl med integrerede lysfelter sikrer en god belysning og giver en spændende lyseffekt på badeværelset. Løsningen er funktionel, stilren og enkel på én gang. Lysfelterne kan både være horisontale eller vertikale alt efter spejlets størrelse og din smag.

 

Når du vælger et badeværelsesspejl med integreret lys, skal du vælge et, der er godkendt til vådrum. Derved er du sikker på, at spejlet tåler vandstænk, så du undgår risikoen for stød. Det gør, at du sagtens kan placere spejlet tæt ved badet uden problemer. Alle HTHs spejle med lys er sikkerhedsgodkendte.

 

Skal du renovere dit badeværelse?

Focus | HTH

Spejlskab
2-i-1 funktion

Vælger du et spejlskab, får du en smart kombination af opbevaringsplads og rigelig spejlplads.

Det multifunktionelle spejl kan især være en smart løsning på det lille badeværelse, hvor hver en kvadratmeter tæller.

Kosmetikspejlet
– en lækker detalje

Når forholdene skal være helt i orden til at lægge makeup, er kosmetikspejlet en vigtig detalje. Med det lille spejl kan du zoome ind og sikre, at makeuppen sidder helt, som den skal.

Spejlet er en dekoration

En poleret kant, en sandblæst ramme, runde hjørner eller de beslag, der holder spejlet på plads. Alt sammen kan tilføre dit badeværelse personlighed og charme. Spejle er i sig selv moderne, og det er et dekorativt element, der altid vil være relevant grundet den praktiske funktion.

 

Find dit spejl i FRONTER OG TILBEHØR

Harmony Dark | HTH

Find det rigtige spejl til dit badeværelse

Få hjælp til at finde det helt rigtige spejl til dit badeværelse. Book en designaftale eller kom forbi din nærmeste HTH-butik og oplev spejlene i inspirerende miljøer.

 

Find din nærmeste HTH-butik