Vælg de rigtige badeværelseslåger

Badeværelseslågerne er en vigtig del af badeværelsets fremtoning og æstetiske udtryk. Bag lågerne kan du gemme opbevaring, og de er med til at afspejle din personlige stil. Se udvalget af låger i forskellige farver, materialer og stilarter, og lad dig inspirere til din type badeværelseslåge.


FIND DINE NYE BADEVÆRELSESLÅGER

Alle vores låger kan bruges både til køkken, bad, garderobe og bryggers.

Hvid Støvgrå Grå  Koksgrå Ler
Mocca/Mørk Sand Nordisk Grøn Midnatsblå Blomme Sort
Hvid Eg Natur Eg Harmony Dark Sort Eg

Før du vælger låger til badeværelset

Uanset om du er i gang med at lave et helt nyt badeværelse eller blot vil shine dit gamle badeværelse op med nye låger, er der fem vigtige overvejelser, du bør gøre dig:

1. Dit behov for opbevaring
2. Badeværelsets stil
3. Farver og materialer
4. Rengøring og vedligeholdelse
5. Dit budget

Find dit baddesign

Harmony Dark | HTH
Next | HTH Mono | HTH

Dit behov for opbevaring

Dit badeværelses størrelse bestemmer, hvor meget plads du har til opbevaring. Med et stort badeværelse får du plads til flere skabe med flotte badeværelseslåger, mens du med et mindre badeværelse kan være nødt til at tænke kreativt.

Forstil dig at alle vores skabe er byggeklodser, der kan sættes sammen på utallige måder. Det giver dig frihed til at skabe lige netop den løsning, der dækker dine behov.

Oplev mulighederne i din HTH-butik

Find frem til din badstil

Er du faldet for det nordiske og minimalistiske udtryk eller det romantiske badeværelse i fransk stil?

Lågerne personliggør badeværelset og har stor betydning for badeværelsets look. Det kan være svært at vælge, men prøv at sammensæt de forskellige materialer på et moodboard. Det gør det nemmere at se, om materialer og farver matcher den stil, du drømmer om.

Sådan laver du et moodboard

Rengøring og vedligeholdelse

Fælles for vores låger er, at de er nemme at rengøre og vedligeholde. Du kan klare rengøringen med en fugtig klud og efterfulgt af tørt viskestykke.

Matte laminatlåger kan være en god idé, hvis huset er fyldt med nysgerrige og fedtede, små fingre. Er I omvendt en familie, hvor børnene er fløjet fra reden, eller husets børn ikke længere er små, kan I vælge frit på alle hylder. I sortimentet finder du blandt andet lak, dekor, laminat, finér og massive lameller.

Find dit baddesign

Hvad er dit budget?

Prisen på dine badeværelseslåger afhænger af størrelsen på dit badeværelse, modellen og antallet af låger. Vi har låger i alle prisklasser, og hvad end dit budget ligger i den prisvenlige eller eksklusive ende, finder vi løsningen.

Ønsker du den nøjagtige pris på dit nye badeværelse, er du velkommen til at booke et uforpligtende møde med vores erfarne indretningseksperter.

Få prisen på dit badeværelse