Smukt badeværelse med bløde kanter

Mono | HTH

Kundernes favoritdesign til badet
/ MONO

Flot og minimalistisk badeværelse fra HTH - Mono

Tidløst og smukt badeværelse

Mono er én af vores mest populære baddesign, og det er ikke uden grund. Det smukke badeværelses hvide låger matcher mange forskellige greb og bordplader, så du har alle muligheder for at skabe et udtryk, der passer til din individuelle smag.

 

Ønsker du et grebsløst badeværelse?

Hos HTH kan du vælge det unikke VH-7 Concept, der er ideelt, hvis du vil have et smukt badeværelse i et grebsløst design. Det grebsløse koncept har funktionelle grebsspor, der placeres bag lågerne, så du får et elegant og smukt badeværelse.

Mono låge fra HTH

Fakta

Baddesignet Mono er 16 mm låger, som har affræsede kanter med en lille radius. Det giver kanterne en smuk afrunding, som bløder designet op visuelt. Lågerne er malet med slidstærk, hvid lak.

Se prislisten, hvor du kan finde priser og mål på model Mono.

Praktiske lakerede låger

Med Model Mono får du mere end et smukt badeværelse. Du får nogle slidstærke låger, som er lette at rengøre og vedligeholde, og lågerne er tilmed indeklimamærket. Det er nogle fordele, som gør det smukke badeværelse med lakerede låger til et endnu bedre valg.

Mono til køkken og bad

Hos HTH kan du indrette hele dit hjem med det samme design, så du ikke behøver at stoppe ved et smukt badeværelse. Vælg eksempelvis model Mono til dit køkken, hvis du ønsker at skabe en designmæssig rød tråd mellem dit køkken og badeværelse.

Få mere inspiration til at indrette et smukt badeværelse i vores badgalleri.

 

Se det smukke badeværelse i en HTH-butik

Hos din lokale HTH-butik kan du se og mærke Mono, samt alle vores andre design til køkkenbad og garderobe. I butikken kan du få personlig vejledning en af vores erfarne konsulenter, som kan hjælpe dig med at finde det perfekte badeværelse.

Find den nærmeste HTH-butik.

Hvidt lakeret køkken fra HTH

Model Mono fås både til køkken og garderobe, så du kan få en flot sammenhæng i din boligindretning.

Har du lyst til at gøre det selv?

Minimalistisk badeværelse i hvidt og enkelt design

Hos HTH har vi gjort det nemt at få et smukt badeværelse. Du kan købe model Mono med afrundede kanter hos både HTH og HTH GO.

Model Mono hos HTH GO er i den velkendte HTH-kvalitet, men til en lavere pris. Til gengæld skal du klare noget af arbejdet selv. Derfor er HTH GO til dig, der kan og vil selv.

Se model Mono hos HTH GO