Eksklusivt og hyggeligt badeværelse

Harmony Dark | HTH

Skab en oase af velvære
/ HARMONY DARK

Rustikt og hyggeligt bad

Med sit mørke, rustikke look og de finerede låger er Harmony Dark særdeles velegnet til at indrette et hyggeligt badeværelse, der emmer af eksklusivtet og sikker smag. Lågerne er kantet med massive trækantlister, der fuldender looket.

 

Et enkelt design med uendelige muligheder

Harmony Dark fungerer flot med både lyst og mørkt tilbehør. Du kan understrege det eksklusive look med børstede messing greb og en lys bordplade. Ved at kombinere Harmony Dark med mørke elementer fremhæver du det rustikke udtryk og får et hyggeligt badeværelse.

Indret dit baderum med Harmony Dark og få en fantastisk flot løsning, der kan videreføres i både køkken og garderobe.

Harmony Dark | HTH
Harmony Dark | HTH

Fakta

Harmony Dark er en 19 mm låge belagt med finér og med vandrette åretegninger. Fronterne har massive trækantlister i samme materiale som selve lågen.

Lågernes trækanter og finéroverflader er behandlet med en slidstærk lak, der gør lågerne slidstærke og lette at rengøre.

Find priser og mål på model Harmony Dark i prislisten.

Harmony Dark | HTH

Harmony Dark med greb i læder

Låger i finér

Vores finérlåger er til dig, der ønsker et hyggeligt badeværelse med et naturligt udtryk.

Finér er et lækkert naturmateriale med flotte variationer, og træets åretegninger giver lågen et fascinerende look. Med finerede låger får du en stærk og holdbar låge, der samtidig er nem at vedligeholde og rengøre.

Læs om låger i finér i folderen "At leve med træ og lak".

Harmony Dark | HTH

Se og mærk Harmony Dark

Harmony Dark er et godt bud på et hyggeligt badeværelse, der emmer af eksklusivitet. Besøg din nærmeste HTH-butik, hvor du kan se de smukke finerede låger.

I butikken kan du også få personlig rådgivning om hvordan du skal indrette dit nye badeværelse, når du taler med en af vores dygtige indretningskonsulenter.