HTH Udstillingsmodeller

Nyt køkken, bad eller garderobe?

Hos HTH kan du spare penge på dit nye bad, køkken og garderobe ved at vælge en HTH Udstillingsmodel. Alle HTH’s udstillingsmodeller er enten demo-modeller eller modeller brugt til udstilling. Derfor kan du opnå store rabatter på de forskellige modeller.

Udstillingskøkken med plads til det hele
Køkkenet er et af de vigtigste rum i dit hjem, og køkkenet bør derfor også tilgodese hele familiens behov. HTH Udstillingskøkken kombinerer på præcis samme måde som andre køkkener fra HTH funktionalitet og design. Der er store besparelser at hente på et HTH Udstillingskøkken, da vi jævnligt udskifter vores udstillingskøkkener i HTH-butikkerne. Med et HTH Udstillingskøkken kan du få dit drømmekøkken til en god pris. Se oversigt over alle HTH Udstillingskøkkener nederst på siden

Spar penge på dit drømmebad
Når dit nye badeværelse skal indrettes, er der penge at spare ved at købe et HTH Udstillingsbad. Hos HTH kan du finde et stort udvalg af udstillingsbad, som med jævne mellemrum skiftes ud. Der er derfor også mulighed for at finde nye badmodeller blandt HTH Udstillingsbad. Find alt fra armaturer og håndvaske til et komplet udstillingsbad. Se hele udvalget af HTH Udstillingsbad nederst på siden.

Udstillingsgarderobe, hårde hvidevarer og andet tilbehør
Hos HTH opdateres vores sortimenter løbende, og du kan derfor finde et bredt udvalg af HTH Udstillingsgarderober til fantastiske priser. Der er desuden store besparelser at hente på hårde hvidevarer og andet tilbehør, som har været brugt til enten udstillingsmodel eller som demo-model.

Udstillingsmodeller i din nærmeste HTH-butik
Se udvalget af HTH Udstillingsmodeller under de enkelte kategorier. Her kan du også se i hvilken butik, du kan finde netop din udstillingsmodel. Find din nærmeste HTH-butik.

1