Småt med plads?

Hvad gør man, når idéerne og ambitionerne om, hvordan ens køkken skal være, ikke umiddelbart står mål med den plads, der er til rådighed?

Man kan komme langt med skarpe prioriteringer og et smart design af køkkenet, men ofte må nogle af køkkendrømmene alligevel opgives.

Mange uopfyldte ønsker går igen fra projekt til projekt. Det har sat gang i tankerne hos de designere, der står for at udvikle nye produkter og løsninger til vores sortiment. Her er fire smarte idéer, der er ideelle, når store køkkendrømme skal virkeliggøres på få kvadratmeter.

Table ID

Se mere om TableID her

Opbevaringslommen hænger på et bord

Det geniale folde-ned-bord - Table ID - giver mulighed for at tænke fleksibilitet ind, når køkkenet skal indrettes. Det er et stort plus, hvis man bor et varierende antal personer i boligen, som det er tilfældet i mange moderne børnefamilier.

Når bordet er oppe er der god plads til at komme rundt og arbejde i køkkenet og rummet føles let og luftigt. Når bordet er nede, er der en god plads til børnene. I kan spise sammen i køkkenet eller sidde og hygge eller arbejde.

Bordet er let at folde ned, og så er der serveret både et godt stort bord og ekstra opbevaringsplads til glas, tallerkener mv..

Skabet bliver til ekstra bordpladeplads

I langt de fleste køkkener er bordplade pladsen begrænset. Det gælder i særlig grad i små køkkenrum, hvor behovet for skabe til opbevaring af køkkentingene ofte bliver prioriteret på bekostning af bordpladens størrelse.

Det problem løser HTH med den nye Worktop ID - en smart og nytænkende løsning, der giver ekstra bordpladeplads.

Man trækker blot elementet ud, og så folder en stor bordplade sig ud. Faktisk giver modulet så meget bordplads, at det også kan bruges som spise- og arbejdsplads.

HTH

Se mere om WorktopID her

Coffee ID modulet til køkkenet

Se mere om CoffeeID her

Højskabet har en særlig plads til espressomaskinen

Danskere elsker kaffe og i over halvdelen af alle hjem, står der en espressomaskine. De flotte, men ofte store, maskiner fylder meget på bordpladen.

Det er ikke altid kønt at se på, og det er upraktisk, når køkkenet skal bruges. Med et Coffee ID modul kommer espressomaskinen væk fra bordpladen og får i stedet for en flot og central placering i køkkenet.

Coffee ID’en er bygget ind i et højskab og har plads til espressomaskinen samt skuffer og rum til kaffe, kapsler, kopper og alt det andet, som hører med, når der skal laves god kaffe.

Indret skufferne så der bliver overblik og plads til mere

Der findes mange smarte måder man kan indrette sine skuffer på ,og HTH giver dig mange forskellige løse indsatser til eksempelvis bestik, knive, køkkenværktøj og krydderier.

Vi har også flere produkter til at inddele og organisere skuffens indhold. Har du allerede købt køkken kan du blot tilkøbe et eller flere af produkterne. Indretningsløsningerne passer ikke kun til HTHs køkkener.

Et udvalg af vores indretningsløsninger kan du købe direkte i vores e-shop. 

skuffe

Køb skuffeindretning online


Eksempler på produkter som giver dig mere plads i køkkenet

Table ID Natur Eg spiseplads

Table ID Natur Eg spiseplads

Pris 5.407,50 DKK inkl. moms
Table ID Sort Eg spiseplads

Table ID Sort Eg spiseplads

Pris 5.407,50 DKK inkl. moms
Bestikindsats med krydderiholder

Bestikindsats med krydderiholder

Pris 197,50 DKK inkl. moms
Indsats til mobil eller tablet

Indsats til mobil eller tablet

Pris 718,75 DKK inkl. moms
Krydderiholder til køkkenskuffer

Krydderiholder til køkkenskuffer

Pris 143,75 DKK inkl. moms
HTH

BRUG FOR MERE INSPIRATION?

Aftal et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde med en af HTHs indretningskonsulenter.

Kategori: Køkken Tags: Køkken