Presse

Palle Larsen tiltræder nyt job som marketingdirektør for HTH

Fra Ønskebørn til danskerne yndlingskøkken.

Marketingdirektør for HTH Palle Larsen

Ny HR-direktør i Nobia Danmark

Charlotte Kruse er ny HR-direktør for Nobia Danmark, der står bag kendte køkkenmærker som HTH, Invita og uno form.

HR-direktør i Nobia Danmark Charlotte Kruse

HTH genåbner køkkenbutik i Aabenraa

HTH genåbner 11. juli køkkenbutikken i Aabenraa efter et halvt års ombygning. Resultatet er blevet en helt ny type køkkenbutik, hvor køkkenerne bliver vist i hjemlige omgivelser. Der er også en stor badafdeling samt en afdeling for garderober, f.eks. walk in garderobe.

Lars Nielsen HTH Aabenraa

Stærkt køkkenregnskab

Nobia Denmark A/S, der står bag køkkenfirmaerne HTH, Invita og uno form, leverer overskud på 185 mio. kr. for 2015. Alle tre mærker har fremgang. Ambitionerne er bl.a. at erobre flere af de meget pris- og kvalitetsbevidste kunder, øge eksporten og være først med innovative nyheder på køkkenfronten.

Randrusianerne er de gladeste HTH kunder

HTH i Randers er udnævnt til verdens bedste HTH butik – det er nemlig her, man finder de allergladeste kunder blandt alle HTH’s butikker – både i ind- og udland.

HTH Randers

Rune Stephansen udnævnt til administrerende direktør af Nobia Danmark

Rune Stephansen er udnævnt til administrerende direktør af Nobia Danmark. For at sikre den danske organisations ledelse og leveringshastighed træder udnævnelsen af Rune Stephansen i kraft med øjeblikkelig virkning, den 1. februar 2016.

Rune Stephansen | HTH

Med magi hjælper HTH dig ind bagerst i køkkenskabet

Danskerne vil have køkkener, som er praktisk indrettede. Derfor har HTH i samarbejde med LINAK fundet løsningen på besværlighederne ved at nå de bagerste ting i overskabene.

HTH MagicMoveID

HTH roser danskerne i kampen for at knække cancer

”145,5 mio. kr. indsamlet ved Knæk Cancer. Det er en klar tilkendegivelse fra befolkningen om, at kræften skal have kamp til stregen,” siger Lars Bay-Smidt, adm. dir. hos HTH

Slå rekord til Knæk Cancer-indsamling

HTH opfordrer danskerne til at hjælpe med at slå rekord i indsamling af penge ved årets Knæk Cancer-indsamling, som skydes i gang på søndag af TV 2s regionalstationer, ’Hvem vil være millionær?’ og ’Go’ morgen Danmark’. Hver gang befolkningen sørger for, at en Knæk Cancer-stafet skifter hænder, giver HTH 15 kr. til Knæk Cancer.

Lars Bay-Smidt

Professionelle kunder får ny kædechef hos HTH

Bo Østergaard Jeppesen er ny kædechef hos HTH for de professionelle kunder. Han går fra tekstilbranchen til køkkenerne, og han skal stå i spidsen for at udvikle og styrke samarbejdet med erhvervskunderne.

Bo Østergaard Jeppesen