Om HTH

Vilkår & betingelser

HTH Køkkener A/S
Industrivej 6
6870 Ølgod

Tlf. +45 75244777
Fax +45 75246302
E-mail: mail@hth.dk

CVR-nr.: DK 89645417

Persondatapolitik

Vi tager beskyttelse af personoplysninger meget alvorligt, og vi ønsker at sikre, at dit privatliv beskyttes, hver gang du besøger vores websted. Formålet med denne persondatapolitik er at informere dig om vores arbejdsmetoder og dine muligheder med hensyn til, hvordan vi indsamler, behandler og bruger oplysninger om dig. Denne persondatapolitik udgør sammen med vores Brugerbetingelser en integreret del af din aftale med os. Ord og begreber med store bogstaver, som ikke er defineret nedenfor, er defineret i Brugerbetingelserne.
Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet af denne persondatapolitik når som helst og anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser persondatapolitikken.

1. Generelt

HTH Køkkener A/S, Industrivej 6, 6870 Ølgod er registeransvarlig for de personoplysninger, som indsamles og behandles inden for rammerne af denne persondatapolitik. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Hvis du benytter tredjepartstjenester (f.eks. på Facebook) i forbindelse med vores tjeneste, gælder sådanne tredjeparters datapolitik udelukkende deres egne tjenester. Når du opretter en brugerkonto på vores websted, giver du dit samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående bestemmelser.

2. De personoplysninger, vi indsamler

"Personoplysninger" er alle oplysninger, som gør det muligt at identificere din person, f.eks. navn, adresse eller e-mailadresse.
Vi indsamler, behandler og bruger de personoplysninger, du angiver, når du registrerer en brugerkonto, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, køn, alder og adgangskode. Under din brug af Tjenesten indsamler, behandler og bruger vi desuden oplysninger, som kan være personoplysninger, herunder:
i) oplysninger om din brug af Tjenesten,
ii) oplysninger om dine forespørgsler,
iii) det Brugerindhold, du sender, uploader og/eller bidrager med til Tjenesten, og
iv) tekniske oplysninger, herunder f.eks. din URL og din IP-adresse.
Hvis du opretter forbindelse til Tjenesten gennem Facebook, giver du os tilladelse til at indsamle oplysninger som brugernavn, adgangskode og andre personoplysninger, som er tilgængelige på eller gennem din Facebook-konto.

3. Formål med indsamling af personoplysninger

Vi indsamler, behandler og bruger især personoplysninger med det formål at:
i) opfylde og håndhæve Betingelserne: Til dette formål kan vi f.eks. behandle dine kontaktoplysninger.
ii) give dig en personlig og bedre oplevelse med Tjenesten og stille produkter og tjenester til rådighed gennem Tjenesten: Til dette formål kan vi f.eks. behandle oplysninger om din brug af Tjenesten.
iii) administrere din brugerkonto: Til dette formål kan vi f.eks. behandle dit navn
iv) udvikle nye produkter og tjenester og analysere din brug af Tjenesten: Til dette formål kan vi f.eks. behandle oplysninger om din brug af Tjenesten.
v) sende dig tilbud og nyheder: Til dette formål kan vi f.eks. behandle din adresse.
vi) kommunikere med dig: Til dette formål kan vi f.eks. behandle din e-mailadresse.
vii) opfylde vores forpligtelser i henhold til lovgivningen: Til dette formål kan vi f.eks. behandle dit navn og din adgangskode.

4. Samtykke til og tilbagekaldelse af samtykke til direkte markedsføring

Forudsat at du udtrykkeligt har givet dit samtykke dertil, kan vi også bruge personoplysninger til direkte markedsføring via e-mail af vores koncernvirksomheders eller andre virksomheders tjenester og produkter.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke (dog ikke med tilbagevirkende kraft) vedrørende direkte markedsføring. En sådan meddelelse sendes til den registeransvarlige for personoplysninger:

HTH Køkkener A/S
Industrivej 6
6870 Ølgod
mail@hth.dk

5. Videregivelse til nærtstående parter eller tredjeparter

Vi kan også dele dine personoplysninger med andre virksomheder i vores koncern og tredjepartsleverandører, som på vores vegne leverer tjenester til dig, f.eks. infrastruktur, it-tjenester og kundeservice samt udarbejdelse af statistiske analyser, så de kan yde sådanne tjenester. Under alle omstændigheder videregiver vi ikke dine personoplysninger til en tredjepart uden forudgående samtykke fra dig, medmindre domstolene eller myndighederne pålægger os at gøre dette. Videregivelse af oplysninger kan bl.a. ske ved hjælp af internetbaseret teknologi. Vi har ikke til hensigt at sælge eller på anden måde markedsføre dine personoplysninger til tredjeparter.

6. Oplysninger/rettelser/blokering/sletning

Én gang i hvert kalenderår kan du gratis få oplysninger om de personoplysninger, vi behandler om dig, oplysninger om datakilden, brug af oplysningerne samt identiteten af de parter, der har modtaget oplysningerne. En sådan anmodning skal være skriftlig og indeholde dit navn og CPR-nr. samt din underskrift.
Du kan til enhver tid anmode om at få rettet og/eller slettet forkerte eller ændrede oplysninger.
I begge tilfælde skal du sende din anmodning til:

HTH Køkkener A/S
Industrivej 6
6870 Ølgod
eller på e-mail til: mail@hth.dk

7. Cookies

Vi bruger cookies på vores websted, så vi anonymt kan identificere den enhed, du bruger, og dermed forbedre din oplevelse af Webstedet.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i din webbrowser. Den betyder, at vores system kan huske din enhed, når du besøger Webstedet. Der gemmes ingen identificerbare personoplysninger i cookies, kun et anonymt id-nr.

Undgå cookies
Du kan forhindre Webstedet i at efterlade cookies i din browser ved at ændre browserindstillingerne. Hvis du forhindrer Webstedet i at efterlade cookies, kan det dog medføre fejl i Tjenestens funktioner. Hvordan du blokerer for cookies, afhænger af din webbrowser. Vejledning i dette findes under "Hjælp" eller en tilsvarende menu i webbrowseren.

Hvorfor bruger vi cookies?
Brugertilpasning af indhold på Webstedet
For at optimere din oplevelse af Webstedet bruger vi cookies til at brugertilpasse indholdet på Webstedet og huske dine præferencer. De personlige cookies er førstepartscookies, hvilket betyder, at de efterlades af www.hth.dk.

Forbedring af Webstedet
Vi arbejder hele tiden på gøre Webstedet bedre. For at kunne gøre dette benytter vi Google Analytics til at analysere vores besøgendes adfærd, helt anonymt og overordnet.
Oplysningerne om, hvordan du bruger Webstedet, sendes anonymt til Google. Vi knytter ikke din IP-adresse til identificerbare personoplysninger om dig. Rent faktisk anonymiseres din IP-adresse, inden den sendes til Google.
De indsamlede adfærdsoplysninger behandles og indgår i statistiske rapporter om aktiviteten på Webstedet. Formålet er ikke at se på en enkelt brugers adfærd, men at samle statistiske oplysninger, f.eks. "Hvor mange brugere har brugt det øverste navigationsniveau inden for den seneste uge?"
Vi bruger derefter disse rapporter til at beslutte, hvordan vi kan gøre Webstedet bedre. En analysecookie er en førstepartscookie, hvilket betyder, at den efterlades af www.hth.dk.

Deling eller visning af indhold fra sociale medier
På vores websted er der indlejret indhold fra sociale medier som f.eks. YouTube. Disse websteder kan efterlade cookies, som vi ikke kontrollerer, såkaldte tredjepartscookies. Indlejrede cookies fra følgende tredjepartstjenester kan efterlade cookies i din browser. Følg linksene for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies:

Visning af relevante annoncer
For at optimere vores markedsføring bruger vi tredjepartsannoncenetværk som Google AdWords og DoubleClick. De efterlader tredjepartscookies, men du kan stadig fravælge dem ved hjælp af en af følgende tjenester:
Indstillinger for Google-annoncer for at fravælge specifikke Google-tjenester, Your Online Choices for at fravælge et annoncenetværk, About ads, for at fravælge adfærdsannoncer på nettet.

Google Analytics

Dette websted bruger Google Analytics, som er en webanalysetjeneste fra Google, Inc. ("Google"). 
Google Analytics bruger "cookies", som er tekstfiler, der lægges på din computer for at hjælpe Webstedet med at analysere, hvordan brugere bruger Webstedet. De oplysninger, som cookien genererer om, hvordan du bruger Webstedet (herunder din IP-adresse) sendes til og lagres af Google på servere i USA. 
Hvis IP-anonymisering er aktiveret, trunkerer/anonymiserer Google de sidste otte cifre i IP-adressen for EU-medlemsstater samt for andre parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. 
Kun i ekstraordinære tilfælde sendes hele IP-adressen til og forkortes af Googles servere i USA. 
Google bruger disse oplysninger for HTH til at evaluere, hvordan du bruger Webstedet, udarbejde rapporter om Webstedets aktivitet til Webstedets operatører samt andre tjenester i forbindelse med Webstedets aktivitet og internetbrug til udbyderen af Webstedet. 
Google knytter ikke din IP-adresse til andre oplysninger, som Google ligger inde med. 
Du kan fravælge cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Bemærk dog, at hvis du gør dette, kan du måske ikke benytte alle Webstedets funktioner. 
Du kan også forhindre Google i at indsamle og bruge oplysninger (cookies og IP-adresse) ved at downloade og installere en plug-in til din browser, som du finder her https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB.

Det bruger vi cookies til

Vi bruger cookies på vores websted, så vi anonymt kan identificere den enhed, du bruger, og dermed forbedre din oplevelse af Webstedet.

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i din webbrowser. Den betyder, at vores system kan huske din enhed, når du besøger Webstedet. Der gemmes ingen identificerbare personoplysninger i cookies, kun et anonymt id-nr.

Hvis du af en eller anden grund ønsker, at dette (eller et andet) websted ikke skal efterlade cookies i din browser, kan du fravælge det i dine browserindstillinger. Pinsent Masons advokatfirma har en omfattende vejledning i at blokere cookies i forskellige browsere.

Nedenfor kan du læse, hvorfor og hvordan vi bruger cookies på hth.dk:

Forbedring af Webstedet

Vi arbejder hele tiden på at gøre hth.dk bedre. For at kunne gøre dette benytter vi Google Analytics til at analysere vores besøgendes adfærd, helt anonymt og overordnet.

Anonyme oplysninger

Oplysningerne om, hvordan du bruger Webstedet, sendes anonymt til Google. Vi knytter ikke din IP-adresse til identificerbare personoplysninger om dig. Rent faktisk anonymiseres din IP-adresse, inden den sendes til Google.

Samlede rapporter

De indsamlede adfærdsoplysninger behandles og indgår i statistiske rapporter om aktiviteten på Webstedet. Formålet er ikke at se på en enkelt brugers adfærd, men at samle statistiske oplysninger, f.eks. "Hvor mange brugere har brugt det øverste navigationsniveau inden for den seneste uge?"

Vi bruger derefter disse rapporter til at beslutte, hvordan vi kan gøre Webstedet bedre.

Analysecookies

Analysecookien er en førstepartscookie, hvilket betyder, at den efterlades af hth.dk.

Brugertilpasning af indhold på Webstedet

For at optimere din oplevelse af Webstedet bruger vi cookies til at brugertilpasse indholdet på Webstedet og huske dine præferencer.

Hvis du f.eks. føjer billeder på Webstedet til dine favoritter uden at oprette en konto, kan du stadig finde dine billeder under "Mit HTH", hvis du kommer tilbage til Webstedet inden for to måneder på den samme enhed.

Cookies til brugertilpasning

Cookies til brugertilpasning er førstepartscookies, hvilket betyder, at de efterlades af www.hth.dk.

Deling eller visning af indhold fra sociale medier

På vores websted er der indlejret indhold fra sociale medier som f.eks. YouTube. Disse websteder kan efterlade cookies, som vi ikke kontrollerer, såkaldte tredjepartscookies.

Indlejret indhold fra følgende tredjepartstjenester kan efterlade cookies i din browser. Følg linksene for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies:

Visning af relevante annoncer for dig

For at optimere vores markedsføring bruger vi tredjepartsannoncenetværk som Google AdWords og DoubleClick. Disse cookies er tredjepartscookies, men du kan stadig fravælge dem ved hjælp af en af følgende tjenester:

Brugerbetingelser for "Mit HTH"

1. Indledning

1.1. Tak, fordi du valgte "Mit HTH", en onlinetjeneste, hvor du kan planlægge og finde inspiration til din køkkenplanlægning og gemme idéer, billeder til inspiration og moodboards, der hjælper dig med at designe dit eget køkken ("Tjenesten"). Tjenesten giver dig mulighed for at dele din konto med vores personale, som tilbyder hjælp og inspiration til køkkenprojektet. Tjenesten tilbydes af HTH Køkkener A/S ("vi", "os" eller "vores") som et særskilt område, der kræver adgangskode, på www.hth.dk ("Webstedet").

1.2. Følgende brugerbetingelser ("Betingelserne") indeholder de betingelser, som Tjenesten tilbydes i henhold til. Disse Betingelser er vigtige og påvirker dine juridiske rettigheder og forpligtelser, så det er vigtigt, at du læser dem grundigt. Når du opretter en brugerkonto, accepterer du Betingelserne, som udgør en aftale mellem dig og os med hensyn til Tjenesten. Du skal være 18 år eller derover for at indgå en aftale med os om Tjenesten.

1.3. Vi kan til enhver tid ændre disse Betingelser. Der vises et pop op-vindue med et afkrydsningsfelt med oplysninger om sådanne ændringer, næste gang du logger på din konto. For at fortsætte med at bruge Tjenesten skal du give dit samtykke til de ændrede Betingelser (se også 11.4 nedenfor).

1.4. Vi kan til enhver tid ændre eller tilføje nye funktioner til Tjenesten med eller uden forudgående varsel. Disse nye funktioner vil automatisk være underlagt disse betingelser. Vi forbeholder os desuden ret til når som helst enten midlertidigt eller permanent (se også 11.3) at afbryde Tjenesten eller en del deraf med eller uden forudgående varsel.

2. Registrering, brugernavn og adgangskode

2.1. For at kunne bruge Tjenesten skal du registrere en brugerkonto. Du registrerer brugerkontoen på Webstedet. Hver bruger kan kun registrere én brugerkonto. Det er kun dig selv, der må bruge dit login, og du må ikke dele dine loginoplysninger og/eller din konto med tredjeparter. Du kan logge på din brugerkonto fra Webstedet ved hjælp af dine loginoplysninger eller dine Facebook-oplysninger eller som til enhver tid bestemt af os.

2.2. I forbindelse med registreringen skal du angive relevante registreringsoplysninger som titel, fornavn, efternavn, e-mailadresse og adgangskode, se 10 nedenfor om vores persondatapolitik. Det er vigtigt, at de oplysninger, du angiver på registreringstidspunktet, er og forbliver korrekte og fuldstændige, og at du ajourfører og ændrer dem løbende, hvor det er relevant.

2.3. Registreringsoplysningerne er personlige. Du skal beskytte registreringsoplysningerne mod uberettiget adgang, og du er ansvarlig for enhver brug af din brugerkonto. I tilfælde af mistanke om uberettiget adgang til din brugerkonto, eller hvis du mister eller får stjålet dit brugernavn eller din adgangskode, skal du straks underrette os og hurtigst muligt ændre din adgangskode.

3. Brug af Tjenesten

3.1. Du må bruge Tjenesten til de formål, som er angivet i 1.1 ovenfor og udelukkende i overensstemmelse med disse Betingelser. Du må ikke – og må ikke opfordre, fremme eller foranledige andre personer til at:
i) bruge Tjenesten eller dele deraf til kommercielt eller offentligt formål,
ii) fjerne eller ændre ophavsret, varemærke eller andre meddelelser eller mærker om intellektuel ejendom, som indgår i eller tilvejebringes gennem Tjenesten,
iii) bruge robotter, spiders eller andre systemer, enheder eller mekanismer til at få adgang til Tjenesten, som kan afbryde eller deaktivere eller ødelægge Tjenesten eller indhold,
iv) foretage reverse engineering, dekompilere, adskille eller bestemme kildekoder, algoritmer eller teknikker for Tjenesten eller dermed forbundet infrastruktur,
v) omvende, ændre, fjerne, uploade eller tilgængeliggøre, ændre eller på anden vis manipulere med sikkerhed, kryptering eller anden teknologi eller software, som er omfattet af Tjenesten eller bruges i forbindelse med Tjenesten,
vi) bruge en anden persons brugernavn og adgangskode eller
vii) bruge Tjenesten til andet ulovligt eller upassende formål.

3,2. Tjenesten tilbyder begrænset lagerplads, hvor du kan uploade, tilbyde, offentliggøre, oprette, vise, distribuere eller på anden vis tilgængeliggøre ("offentliggøre") indhold, herunder, men ikke begrænset til, billeder, fotos, data, videoer, tekster, bemærkninger og/eller andet materiale ("Brugerindhold").

3.3. Vi påtager os intet ansvar for slettet eller manglende lagring af eller sikkerheden af Brugerindholdet. Vi anbefaler derfor, at du gemmer din egen kopi af dit Brugerindhold. Vi forbeholder os ret til at ændre praksis og regler for lagring når som helst med eller uden varsel.

4. Ansvar for Brugerindhold

4.1. Vi respekterer andre personers intellektuelle ejendomsrettigheder og forventer, at du gør det samme. Bemærk, at du er ansvarlig og hæfter for alt dit eget Brugerindhold. Du erklærer, at du har alle de nødvendige rettigheder til at offentliggøre Brugerindholdet på Tjenesten, og at dette Brugerindhold eller vores brug af Brugerindholdet i henhold til disse Betingelser, ikke er i strid med disse Betingelser, andre personers intellektuelle ejendomsrettigheder og/eller gældende lovgivning. Du må f.eks. ikke offentliggøre Brugerindhold eller på anden vis deltage i aktiviteter i forbindelse med Tjenesten, som:
i) kan være i strid med, til fare for, behæfte, begrænse eller på nogen måde gribe ind i vores licensgiveres eller andre brugeres ejerskab og intellektuelle ejendomsrettigheder,
ii) kan være til fare for eller forringe brugbarheden af Webstedet, Tjenesten og/eller andre brugeres konti, herunder, men ikke begrænset til, spam, virusser, trojanske heste, orme eller ondsindede koder,
iii) er stødende, fornærmelige, grove, forstyrrende, truende, diskriminerende eller pornografiske,
iv) er vildledende, svigagtige, falske eller på anden vis misvisende eller
v) griber ind i Tjenesten, manipulerer med eller forsøger at scanne eller teste for sårbarheder i Tjenesten eller vores computersystem eller infrastruktur.

4.2. Vi screener, overvåger, reviderer eller redigerer ikke Brugerindhold. Uden at dette påvirker andre retsmidler, som vi har til rådighed, forbeholder vi os dog ret til at blokere eller fjerne Brugerindhold uden forudgående varsel, herunder, men ikke begrænset til, Brugerindhold, som efter vores mening kan være i strid med disse Betingelser.

5. Ansvarsfraskrivelse

Så længe Tjenesten leveres, bestræber vi os på sikre, at den er i drift. Du forstår dog, at du bruger Tjenesten efter eget valg, og at Tjenesten leveres "som den er og forefindes" uden nogen form for garantier eller indeståelser. Uden at begrænse ovenstående giver vi ingen garantier eller indeståelser for Tjenestens tilgængelighed, kvalitet eller funktion. Vi garanterer navnlig ikke for, i) at Tjenesten opfylder dine krav, ii) at din brug af Tjenesten vil foregå uden afbrydelser, forsinkelser eller fejl, iii) at alle oplysninger, der indsamles gennem Tjenesten, er korrekte og/eller fuldstændige, iv) at det resultat, som opnås gennem brug af Tjenesten, er korrekt eller pålideligt, eller v) at dit Brugerindhold ikke mistes eller beskadiges.

6. Tredjepartsindhold, websteder, tjenester mv.

6.1. Webstedet, herunder Tjenesten, kan vise eller indeholde eller tilgængeliggøre indhold fra flere kilder, herunder andre brugere og tredjeparter. Vi påtager os intet ansvar og hæfter ikke for sådant indhold fra andre brugere og/eller tredjeparter.

6.2. På Webstedet, herunder Tjenesten, kan der være links til andre websteder og tjenester, som vi ikke kontrollerer. Vi er ikke ansvarlige for sådanne websteder eller tjenester eller dine eventuelle interaktioner med tredjeparter gennem sådanne websteder eller tjenester. Din brug deraf sker efter eget valg og kan være underlagt særskilte vilkår og betingelser.

7. Forbehold

7.1. Alle ophavsrettigheder, domænenavne, varemærker, patenter og andre intellektuelle rettigheder, der bruges eller vises på Webstedet, herunder Tjenesten, ejes af os og vores licensgivere. Endvidere er alt indhold (dog ikke dit Brugerindhold), oplysninger, data og/eller dokumentation, som vi gør tilgængelige for dig i forbindelse med eller som følge af Tjenesten, vores og vores licensgiveres ejendom.

7.2. Ud over den begrænsede ret til at bruge Tjenesten, som du udtrykkeligt har i henhold til disse Betingelser, har du ikke, hverken underforstået eller på anden vis, ret til at bruge vores eller vores licensgiveres intellektuelle ejendom.

7.3. Du beholder ejendomsretten til alle rettigheder, herunder intellektuelle ejendomsrettigheder, i og til dit Brugerindhold. Vi må kun bruge billeder fra dit Brugerindhold i markedsføringsmateriale, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke dertil. Vilkår og betingelser for denne brug vil naturligvis blive gjort tilgængelige for dig, og du skal godkende disse inden denne brug.

8. Godtgørelse

Du accepterer, at du for egen regning godtgør, forsvarer (på vores anmodning) og skadesløsholder os, vores dattervirksomheder, medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer, agenter, distributører, leverandører, forhandlere og licensgivere for alle tab, udgifter (herunder, men ikke begrænset til, rimelige advokatgebyrer) eller krav, som opstår som følge af eller i forbindelse med din brug af Tjenesten eller overtrædelse af Betingelserne, lovgivning eller tredjepartsrettigheder.

9. Ansvarsbegrænsning

9.1. Dit eneste retsmiddel i forbindelse med problemer, utilfredshed eller skadeserstatning som følge af Tjenesten er at ophøre med at bruge Tjenesten og ophæve din konto.

9.2. Hvis ansvarsbegrænsningen i 9.1 ikke er tilladt i henhold til gældende lovgivning, er vi erstatningsansvarlige for skader, som skyldes forsætlig eller groft uagtsom misligholdelse af vores forpligtelser eller forsætlig eller groft uagtsom misligholdelse af en af vores juridiske repræsentanters eller stedfortrædende agenters forpligtelser, eller som skyldes manglende garanterede produkt- eller tjenestekvaliteter.

9.3. I tilfælde af misligholdelse af væsentlige kontraktlige forpligtelser er vi, med undtagelse af de i 9.2 definerede tilfælde, erstatningsansvarlige for skader, som typisk kan forudses.

9.4. Ethvert yderligere erstatningsansvar udelukkes. Vi er navnlig ikke under nogen omstændigheder erstatningsansvarlige for direkte eller indirekte tab eller følgetab, herunder, men ikke begrænset til, tab i form af tabt fortjeneste, ødelagte eller mistede data, manglende modtagelse af data, driftsafbrydelser eller andre forretningsmæssige skader eller tab, som følger af eller kan skyldes brug af eller manglende mulighed for at bruge Tjenesten, uanset om kravet er baseret på ansvar i henhold til en kontrakt eller en garanti eller erstatningsansvar uden for kontrakt (herunder uagtsomhed).

9.5. Intet i disse Betingelser begrænser vores ansvar i henhold til den gældende lovgivning om svig, erstatning som følge af skade på liv, lemmer eller helbred eller erstatning som følge af sådanne skader fra en af vores juridiske repræsentanter eller stedfortrædende agenter. Erstatningspligten i henhold til den tyske produktansvarslov påvirkes heller ikke.

10. Persondatapolitik

Vi indsamler, behandler og bruger personoplysninger inden for og med det formål, som fremgår af vores persondatapolitik ("Persondatapolitikken"). Persondatapolitikken beskriver, hvordan vi indsamler personoplysninger, hvordan vi bruger og lagrer personoplysninger, og hvordan de deles. Persondatapolitikken kan læses nedenfor.

11. Løbetid og ophævelse

11.1. Disse Betingelser træder i kraft på datoen for registreringen af din brugerkonto og er gældende, indtil din brugerkonto ophæves.

11.2. Du har til enhver tid og uden begrundelse ret til at ophæve din brugerkonto og dermed din brug af Tjenesten. Ophævelsen kan f.eks. ske direkte på Webstedet.

11.3. Vi har til enhver tid og uden begrundelse ret til at ophæve din brugerkonto eller suspendere din adgang til din brugerkonto og dermed din brug af Tjenesten. Du underrettes om ophævelsen eller suspensionen (alt efter, hvad der er relevant) i forbindelse med ophævelsen eller suspensionen.

11.4. Uden at dette begrænser de generelle bestemmelser i 11.3, er vi berettiget til at ophæve din brugerkonto og dermed din brug af Tjenesten uden forudgående varsel, hvis du:
i) overtræder vilkårene og betingelserne i disse Betingelser,
ii) ikke giver dit samtykke til ændringer af disse Betingelser,
iii) ikke logger på din konto i mere end seks måneder.

11.5. I tilfælde af at din brugerkonto ophæves, enten af dig eller af os, gælder følgende bestemmelser i disse Betingelser fortsat: 3.3, 4.1, 6, 7, 8, 9, 12 og 13.

12. Generelt

12.1. Disse Betingelser udgør sammen med Persondatapolitikken den fuldstændige aftale mellem dig og os og har forrang for og ophæver alle andre eventuelle tidligere skriftlige eller mundtlige formelle og uformelle aftaler og meddelelser i forbindelse med Tjenesten.

12.2. Enhver manglende håndhævelse af en bestemmelse i disse Betingelser betyder ikke, at den eller andre bestemmelser heri frafaldes. Du må ikke overdrage eller uddelegere disse Betingelser eller dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til disse Betingelser. Enhver uberettiget overdragelse er ugyldig. Du anerkender og accepterer, at vi kan overdrage eller udlicitere enhver af dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til disse Betingelser.

12.3. Såfremt det bestemmes, at en af bestemmelserne i Betingelserne af en eller anden grund eller i et eller andet omfang er ugyldig eller ikke-retskraftig, er de resterende bestemmelser i Betingelserne dermed ikke ugyldige eller ikke-retskraftige, og anvendelsen af den pågældende bestemmelse håndhæves i det omfang, lovgivningen tillader det.

13. Lovvalg og værneting

Medmindre andet fremgår af den gældende lovgivning i en EU-medlemsstat eller en anden jurisdiktion, er disse Betingelser underlagt tysk ret uden hensyntagen til principper om lovvalg eller international privatret. Eneværneting ved eventuelle tvister, som måtte opstå i henhold til disse betingelser, er Esbjerg, Danmark. Som forbruger i en EU-medlemsstat har du imidlertid ret til at henvise sagen til domstolen i din bopæls jurisdiktion.